AMD Radeon 5850 sürücüsü yüklenmiyor

Talisca1903

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2018
Mesajlar
17
Merhabalar değerli dostlar. Yaklaşık 3 4 sene önce bilgisayarıma grafik kartı taktırdım, grafik kartımın üstünde Vapor-X HD 5850 1GB GDDR5 yazıyor. Bilgisayara yüklediğinde Catalyst Control Center vardı fakat şimdi format attım Driver Booster'dan yüklüyorum, AMD Radeon HD 5800 series olarak yüklüyor fakat ayarlamaları yapacağım Control Center yok. AMD'nin kendi sitesinden grafik kartını seçip ATI Radeon 5850 kuruyorum bu sefer hala anakarta gömülü olan grafik kartını tanıyor. Kafayı yemek üzereyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara yüklediğinde Catalyst Control Center vardı fakat şimdi format attım Driver Booster'dan yüklüyorum.
Driver Booster işte. Driver Booster kullandıysan tekrar format at. Format attıktan sonra da bir daha bu tür otomatik sürücü kuran yazılımlar kullanma ve burada konu açarak sürücüsü eksik olan aygıtların donanım kimliğini paylaş.
 
Öncelikle özür diliyorum bilgisayardan pek anlayan birisi değilim , grafik kartımın üzerinde Vapor-X HD 5850 1GB GDDR5 böyle bir şey yazıyor bu yazan şey AMD'nin sitesindeki ATI RADEON HD 5850 ile aynı anlama mı geliyor ? Bilgisayarıma format attıktan sonra driver booster kurmadan AMD'nin sitesinden Graphics/AMD RADEON HD/ATI RADEON HD 5000 Series/ATI RADEON HD 5850'yi indirsem sorunum çözülür mü ?
 

Geri
Yukarı