AMD Radeon güncelleme sonrası siyah ekran veriyor

orhan yıldız

Kilopat
Daha fazla  
AMD Radeon dün gece ki güncelleme yayınlanınca hemen kurulumu yaptım. Sonrasında RX 6600 XT sistemi kullanmaya devam ettim. Sabah açıp YouTube tıkladıktan sonra siyah ekran geldi. Biraz bekleyip reset attım. Chrome remote baglantisindan güncellemeyi geri alayım dedim. PC açık görülüyor yalnız bağlantı saglanamiyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet bağlantınızı kesin. Bilgisayarı güvenli modda açıp, kurulu sürücüyü DDU(Display Driver Uninstaller) ile kaldırdıktan sonra yeniden başlatın ve yeni sürücüyü kurun. Kurulum sonrası, tekrar internet bağlantınızı açabilirsiniz.

İnternet bağlantınızı kesin. Bilgisayarı güvenli modda açıp, kurulu sürücüyü DDU(Display Driver Uninstaller) ile kaldırdıktan sonra yeniden başlatın ve yeni sürücüyü kurun. Kurulum sonrası, tekrar internet bağlantınızı açabilirsiniz.
Güvenli moda girmeden önce Windows Kurtarma Ortamı'na (winRE) girmeniz gerekir. Bunun için cihazınızı defalarca kapatıp açacaksınız:

1. Cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  2. Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
  3. Windows'un başlatıldığına ilişkin ilk işareti gördüğünüzde (örneğin, bazı cihazlarda cihaz yeniden başlatılırken üreticinin logosu görüntülenir) cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  4. Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
  5. Windows yeniden başlatıldığında cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  6. Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
  7. Cihazınızın tamamen yeniden başlatılmasını bekleyin. winRE moduna gireceksiniz.
Artık winRE modunda olduğunuza göre güvenli moda geçmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Bu şekilde yapılıyor sanırım

Güvenli moda girmeden önce Windows Kurtarma Ortamı'na (winRE) girmeniz gerekir. Bunun için cihazınızı defalarca kapatıp açacaksınız:

1. Cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  2. Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
  3. Windows'un başlatıldığına ilişkin ilk işareti gördüğünüzde (örneğin, bazı cihazlarda cihaz yeniden başlatılırken üreticinin logosu görüntülenir) cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  4. Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
  5. Windows yeniden başlatıldığında cihazınızı kapatmak için güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
  6. Cihazınızı açmak için güç düğmesine tekrar basın.
  7. Cihazınızın tamamen yeniden başlatılmasını bekleyin. winRE moduna gireceksiniz.
Artık winRE modunda olduğunuza göre güvenli moda geçmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Bu şekilde yapılıyor sanırım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

03:38'den itibaren bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

03:38'den itibaren bakın.

Siyah ekran harici birşey olmadı güvenli moda sürekli kapat aç veya F8 ile ulaşamadım.

Ramlere dokununca düzeldi. Tamam Ram görüntüyü etkilerde Güncellemeden sonra olması bana manidar geldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı