Plexuss Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #1 Radeon'un güncellemesi vardı yapayım dedim yaptığıma pişman oldum. Şu an hem Radeon'a giremiyorum hem de monitörümün Hz değeri 60a düştü ve arttıramıyorum. Nasıl düzelteceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2022
Radeon'un güncellemesi vardı yapayım dedim yaptığıma pişman oldum. Şu an hem Radeon'a giremiyorum hem de monitörümün Hz değeri 60a düştü ve arttıramıyorum. Nasıl düzelteceğim?
Erinslyer Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #2 Denetim masası sonra güç planı seçin ordan halledebilirsiniz
Plexuss Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #3 Erinslyer dedi: Denetim masası sonra güç planı seçin ordan halledebilirsiniz Genişletmek için tıkla... direkt sitesi üzerinden baştan indirdim sürücüyü kurdum düzeldi teşekkür ederim yine de
Erinslyer dedi: Denetim masası sonra güç planı seçin ordan halledebilirsiniz Genişletmek için tıkla... direkt sitesi üzerinden baştan indirdim sürücüyü kurdum düzeldi teşekkür ederim yine de