G gumushasan4 Hectopat Katılım 9 Kasım 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar Amd Radeon HD 8350 4 GB ekran kartim var. Oyunlar cok kasiyor yardim eder misiniz? Ekran kartimi kötü yoksa bilgisayarda mi sorun var ? Ram: 8 GB 64 Bit İşlemci: İntel core i5 4570 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2015
Arkadaşlar Amd Radeon HD 8350 4 GB ekran kartim var. Oyunlar cok kasiyor yardim eder misiniz? Ekran kartimi kötü yoksa bilgisayarda mi sorun var ? Ram: 8 GB 64 Bit İşlemci: İntel core i5 4570
Cnbzmert Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2015 #2 Ekran kartı sürücüsü yüklü değil sanırım kardeşim. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Kasım 2015 #3 Ekran kartınız kötü. Casper tarafından kalitesiz PC satılmış size. Ekran kartınızı yükseltmek zorundasınız. Cnbzmert dedi: Ekran kartı sürücüsü yüklü değil sanırım kardeşim. Genişletmek için tıkla... Bu durumda oyunlar hiç açılmayacaktır. Artı 0 Eksi
Ekran kartınız kötü. Casper tarafından kalitesiz PC satılmış size. Ekran kartınızı yükseltmek zorundasınız. Cnbzmert dedi: Ekran kartı sürücüsü yüklü değil sanırım kardeşim. Genişletmek için tıkla... Bu durumda oyunlar hiç açılmayacaktır.
Cnbzmert Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2015 #4 Recep Baltaş dedi: Ekran kartınız kötü. Casper tarafından kalitesiz PC satılmış size. Ekran kartınızı yükseltmek zorundasınız. Bu durumda oyunlar hiç açılmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Haklısınız Sayın Recep Baltaş kusura bakmayın yanlış bilgi vermiş olmayayım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ekran kartınız kötü. Casper tarafından kalitesiz PC satılmış size. Ekran kartınızı yükseltmek zorundasınız. Bu durumda oyunlar hiç açılmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Haklısınız Sayın Recep Baltaş kusura bakmayın yanlış bilgi vermiş olmayayım.
KS KS G gumushasan4 Hectopat Katılım 9 Kasım 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2015 #5 Ekran karti alsam düzelirmi ?? işlemci filan iyimi Artı 0 Eksi