AMD Radeon R5 Graphics'ten R8 M445X'e geçemiyorum

SiyahZurafa

Hectopat
Katılım
27 Ekim 2020
Mesajlar
40
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba benim bir HP notebookum var. Bilinen bir model AMD Radeon R5 Graphics ve Radeon R8 M445X var. Hocam Win sürekli R5'te kalıyor geçiş yapamıyorum baktığım bütün çözümleri denemiş durumdayım fakat işe yaramıyor. Oyunlarda R8'i çalıştır diyorum, R5'ten devam ediyor. Nasıl bu durumu çözebilirim?
*Ayrıca R5 500 MB belleği var diğeri 4 GB ama çalışmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim bir HP notebookum var. Bilinen bir model AMD Radeon R5 Graphics ve Radeon R8 M445X var. Hocam Win sürekli R5'te kalıyor geçiş yapamıyorum baktığım bütün çözümleri denemiş durumdayım fakat işe yaramıyor. Oyunlarda r8'i çalıştır diyorum, R5'ten devam ediyor. Nasıl bu durumu çözebilirim?
*Ayrıca R5 500 MB belleği var diğeri 4 GB ama çalışmıyor.

Ben de R5'den Radeon 530A geçemiyorum kafayı yiyeceğim. Bir daha laptopta AMD falan tercih etmem abi.
 
Merhabalar. Laptop modeliniz HP BA010NT olmalı. Bir zamanlar bu laptop modelini kullanmış biri olarak söylüyorum, harici ekran kartına geçmeniz mümkün değil. Laptop'ta AMD A10 9600P'nin grafik birimi olan R5 ve harici ekran kartı olan R7 M440 var. R8 ise R5 ve R7'nin crossfire ile ortaya çıkan adı ki, artık crossfire destekleyen oyun neredeyse yok. Ayrıca bu konuyu açtığınıza göre driveriniz eskidir büyük ihtimalle. Zamanında bende bir çok yere bakıp, fazlaca araştırmıştım ama çözüm yok işte.
 
Eskiden bende bu sorunlarla çok uğraşmıştım en sonunda saldım. Ne yaparsam yapayım sorun bi' türlü çözülmedi. En sonunda format attıktan sonra harici ekran kartı sürücüde görünmüyor bile.
 

Geri
Yukarı