AMD Radeon RX 7900 Serisi Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.299
Çözümler
16
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
RX-7900-XTX-Technopat.jpg

NVIDIA ile rekabetin ateşini tekrar körükleyen AMD, 3 Kasım’da Radeon RX 7900 serisi ekran kartlarını duyurmuştu. RX 7900 XT ve RX 7900 XTX olmak üzere ilk etapta iki üst sınıf kart piyasada yerini alacak. Biz de RDNA 3 mimarili serinin amiral gemisi RX 7900 XTX’i kutusundan çıkarıyoruz. Elimize ulaşan kartın AMD üretimi referans tasarım olduğunu […]

Devamı: AMD Radeon RX 7900 Serisi Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Wattman ve benzeri sürücüsel hatalarından dolayı bir daha kesinlikle AMD almayacağım, başkalarına da tavsiye etmiyorum artık işlemci dışında. O kadar para harcıyorsun, sistemi kuruyorsun, bütün BIOS sürücüleri güncel, windows güncel, ekran kartı güncel, chipset güncel, ses kartı güncel, güncel oğlu güncel, bir oyun açıyorsun, obaa o da ne? Çöküş. Yeniden başlatıp bir bakıyorsun Wattman hatası almışsın ve ekran kartının bütün ayarları sıfırlanmış. Yani, yeni çıkan oyunda da değil. Birsürü patch çıkmış, oyunu millet cayır cayır oynuyor, sen orda hata alabiliyorsun. AMD adam gibi ekran kartı sürücüsü çıkaracak kapasitede değil.(6700 XT kullanıyorum.)
 
Son düzenleme:
Wattman ve benzeri sürücüsel hatalarından dolayı bir daha kesinlikle AMD almayacağım, başkalarına da tavsiye etmiyorum artık işlemci dışında. O kadar para harcıyorsun, sistemi kuruyorsun, bütün BIOS sürücüleri güncel, windows güncel, ekran kartı güncel, chipset güncel, ses kartı güncel, güncel oğlu güncel, bir oyun açıyorsun, obaa o da ne? Çöküş. Yeniden başlatıp bir bakıyorsun Wattman hatası almışsın ve ekran kartının bütün ayarları sıfırlanmış. Yani, yeni çıkan oyunda da değil. Birsürü patch çıkmış, oyunu millet cayır cayır oynuyor, sen orda hata alabiliyorsun. AMD adam gibi ekran kartı sürücüsü çıkaracak kapasitede değil.
Nvidia alıyorsun 2 gün sonra yeni Linux driveri çıkarmayı kesiyor. Sonrada belirli bir kernel sürümünde takılıyorsun. Amd öylemi. Her şey kernelin içinde güncel açık kaynak.
 
Nvidia alıyorsun 2 gün sonra yeni Linux driveri çıkarmayı kesiyor. Sonrada belirli bir kernel sürümünde takılıyorsun. Amd öylemi. Her şey kernelin içinde güncel açık kaynak.
Beni açık kaynak, kapalı kaynak, kernel versiyonu falan kısmı ilgilendirmiyor açıkçası. Ben sorunsuz bir şekilde işim görülsün, bunu istiyorum.
 

Geri
Yukarı