Çözüldü AMD Radeon Software üzerinden FPS sabitlenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

373513

Hectopat
R5 5600H.
RX6500M.
16 GB RAM.
Sorunum şu AMD Radeon Software programından oyun ve ekran kartları bölümünden FPS'i FreeSync alıyorum ama LoL'e girdiğimde 144 FPS yerine daha fazla FPS'de oynatıyor. Önceden böyle değildi, bu ayarları açtığımda 144 sabit kalıyordu. Sorun nedir?

Çözüm
Link atabilir misin deneyeyim hemen de Radeon niye böyle bir şey yapıyor sorun ne onu anlamadım.
Ben hic böyle bir sey yaptigini gormedim acikcasi, belki komple driver ve adrenaline'i silip bastan kursan duzelir. Asagidan indirebilirsin, zaten basit bir arayuzu var. Hatta on screen display'i kapatip sadece frame rate limiter olarak bile kullanabilirsin. Tiklayip deger gir ve enter de. Sonra alta al.

Link atabilir misin deneyeyim hemen de Radeon niye böyle bir şey yapıyor sorun ne onu anlamadım.
Ben hic böyle bir sey yaptigini gormedim acikcasi, belki komple driver ve adrenaline'i silip bastan kursan duzelir. Asagidan indirebilirsin, zaten basit bir arayuzu var. Hatta on screen display'i kapatip sadece frame rate limiter olarak bile kullanabilirsin. Tiklayip deger gir ve enter de. Sonra alta al.

Çözüm

Şimdi oyuna girdim ve 140 FPS'ye sabitlendi düzelmiş duruyor.

Şimdi oyuna girdim ve 140 FPS'ye sabitlendi düzelmiş duruyor.

Oyun ortası ve sonlarına göre FPS'de düşüş oluyor bunun nedeni nedir peki.

Lol'de yillardir boyle bir kronik sorun var, genelde laptop'larda oluyor, kulaga sacma gelebilir. Seninki de laptop mu? Ayarlari dusurunce de aynisi oluyor mu?

LoL'de yillardir boyle bir kronik sorun var, genelde Laptop'larda oluyor, kulaga saçma gelebilir. Seninki de laptop mu? Ayarlari dusurunce de aynisi oluyor mu?

Evet nereden bildin

LoL'de yillardir boyle bir kronik sorun var, genelde Laptop'larda oluyor, kulaga saçma gelebilir. Seninki de laptop mu? Ayarlari dusurunce de aynisi oluyor mu?

Haha düzelmemiş yine bozuldu ayar uygulamayı indirceğim artık.

Son düzenleme:
Frame rate limit'e kaca kadar limitlemek istiyorsaniz onu yazin, enter'a basin. Sol ustte fps gostermesin istiyorsaniz da sol ustteki show on screen display'i kapatin.

Frame rate Limit'e kaca kadar limitlemek istiyorsaniz onu yazin, Enter'a basin. Sol ustte FPS gostermesin istiyorsaniz da sol ustteki show on screen Display'i kapatin.

Deniyorum hemen.

Deniyorum hemen.

Oldu gibi duruyor 1 2 saat sonra bakacağız

Frame rate Limit'e kaca kadar limitlemek istiyorsaniz onu yazin, Enter'a basin. Sol ustte FPS gostermesin istiyorsaniz da sol ustteki show on screen Display'i kapatin.

Valorant'ta sorun yok LoL'de sorun var birazdan LoL'e geceğim deneyeceğim.

Bir de bu uygulama cihaza bir sorun çıkarmaz değil mi panelin hızlı ısınması falan filan bir de bilgisayarı yeni açtığımda her zaman elle mi uygulamayı açmam lazım yoksa otomatik açık oluyor mu zaten.

Son düzenleme:
Cihaza sorun cikarmaz, guvenlidir, kaynak tuketmez. Normalde msi afterburner ile kullanilir ama senin ihtiyacin yok diye sadece rtss indirttim. Acilmasiyla ilgili ayar vardi sanirim otomatik, ayarlarda olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…