Çözüldü AMD Radeon Software üzerinden FPS sabitlenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

373513

Hectopat
R5 5600H.
RX6500M.
16 GB RAM.
Sorunum şu AMD Radeon Software programından oyun ve ekran kartları bölümünden FPS'i FreeSync alıyorum ama LoL'e girdiğimde 144 FPS yerine daha fazla FPS'de oynatıyor. Önceden böyle değildi, bu ayarları açtığımda 144 sabit kalıyordu. Sorun nedir?

Çözüm
Link atabilir misin deneyeyim hemen de Radeon niye böyle bir şey yapıyor sorun ne onu anlamadım.
Ben hic böyle bir sey yaptigini gormedim acikcasi, belki komple driver ve adrenaline'i silip bastan kursan duzelir. Asagidan indirebilirsin, zaten basit bir arayuzu var. Hatta on screen display'i kapatip sadece frame rate limiter olarak bile kullanabilirsin. Tiklayip deger gir ve enter de. Sonra alta al.

Cihaza sorun cikarmaz, guvenlidir, kaynak tuketmez. Normalde MSI Afterburner ile kullanilir ama senin ihtiyacin yok diye sadece RTSS indirttim. Acilmasiyla ilgili ayar vardi sanirim otomatik, ayarlarda olabilir.

Tamamdır Valorant'ta sıkıntı çıkmadı LoL'e geçiyorum deneyeceğim.

Cihaza sorun cikarmaz, guvenlidir, kaynak tuketmez. Normalde MSI Afterburner ile kullanilir ama senin ihtiyacin yok diye sadece RTSS indirttim. Acilmasiyla ilgili ayar vardi sanirim otomatik, ayarlarda olabilir.

Sorunum çözüldü dostum çözüldü işaretliyorum yanıtını. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…