Çözüldü AMD Radeon Software'da sistem APU gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Syropiel

Hectopat
Daha fazla  
Harici ekran kartı olarak GTX 1650 Ti'm olmasına rağmen bilgisayar işlemcinin içindeki dahili ekran kartını kullanıyor. Biraz araştırdığımda direkt Aygıt Yöneticisi'neden kapayabilirim dedim ama kötü sonuçlar verebilir diyerek vazgeçtim.(eğer bir sorun yoksa yapacağım) sizce sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• sistem.JPG
    sistem.JPG
    28,8 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ama nedense driverda sorunlar çıkıyor değişik hatalar veriyor önceki sürümlere geçmek zorunda falan kalıyorum işlemcim sıkıntılı sanırım garantiye göndereceğim yakın zamanda.

DDU ile driverları silip sonra sadece NVIDIA Experience yükleyin, Windows'un otomatik kurduğu AMD driveri Vega için yeterli olup ekstradan AMD Radeon Software yüklemeniz gerekmemektedir.
Oyunlarda hangi ekran kartının kullanıldığı önemli, Radeon Software'nin NVIDIA kartları görmemesi normal.

Oyunlarda hangi ekran kartının kullanıldığı önemli, Radeon Software'nin NVIDIA kartları görmemesi normal.
Ama nedense driverda sorunlar çıkıyor değişik hatalar veriyor önceki sürümlere geçmek zorunda falan kalıyorum işlemcim sıkıntılı sanırım garantiye göndereceğim yakın zamanda.

DDU ile driverları silip sonra sadece NVIDIA Experience yükleyin, Windows'un otomatik kurduğu AMD driveri Vega için yeterli olup ekstradan AMD Radeon Software yüklemeniz gerekmemektedir.

Çözüm

Ooo bilmiyordum, şimdi deneyeceğim, sağ olun. Eğer olursa çözüm olarak işaretleyeceğim.

Sağ olun sorunu çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı