T tlhaa Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Merhaba Valorant oynarken yanlışlıkla AMD driverınden bir şeye bastım. Ne olduğunu bilmiyorum. Ekrandaki tüm renkler soluk oldu. Eski canlılığı gitti nasıl geri düzeltebilirim? Masaüstü simgelerinden ne demek istediğimi anlarsınız.
Merhaba Valorant oynarken yanlışlıkla AMD driverınden bir şeye bastım. Ne olduğunu bilmiyorum. Ekrandaki tüm renkler soluk oldu. Eski canlılığı gitti nasıl geri düzeltebilirim? Masaüstü simgelerinden ne demek istediğimi anlarsınız.
Vortex06 Nanopat Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 491 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:Asus Dual GeForce Rtx 4060 İşlemci:Ryzen 5 5600 6-Core Processor Ram:16 GB SSD:1 TB Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #2 Denetim Masası > Renk Yönetimi > Cihaz olarak monitörünü seç. Tüm renk profillerini kaldır. Windows’u yeniden başlat. Artı 0 Eksi
Denetim Masası > Renk Yönetimi > Cihaz olarak monitörünü seç. Tüm renk profillerini kaldır. Windows’u yeniden başlat.