AMD Rewards Kampanyasındaki Oyunlar Nasıl Satılır?

H

HomoDarwinus

Ziyaretçi
AMD Rewards kampanyasından yararlanmak için satın almış olduğum RX 570 ekran kartın kodunu satıcıdan istedim ve aldım. Hesabımı da aktif ettikten sonra kodumu kullanabiliyorum. Yani şu an oyunları kendim için alabilirim. Verdikleri oyunları oynamayacağım için kendime almak yerine satmak istiyorum ama nasıl satabileceğimi bilmiyorum.

İnternette araştırdığım kadarıyla birkaç satış şekli varmış. Ya AMD Rewards hesabımızı alıcıya vermemiz gerekiyor ya da alıcının Steam/Uplay hesap bilgilerini alıp kişinin hesabında oyunları aktif etmemiz gerekiyor. Ama AMD Rewards hesabını versek bile alıcı kişinin kampanya dahilindeki AMD ürünlerine sahip olması gerekliymiş, aksi taktirde kodlar çalışmıyormuş. Özetleyecek olursak, bu bilgiler doğru mu? Sizin bildiğiniz farklı bir satış şekli var mı? Özellikle daha önce bu konuyla ilgili satış yapmış kişilerin yardımlarını bekliyorum.

@@muzan

Farklı bir konu altında tartışıyorduk burada daha detaylı bilgi verir misin? Daha önce satış yaptın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende dün vatandan toplama kasa aldim rx 590 içeren ekran kartlı. Mail attiktan sonra kod ile cevap geldi.

3 oyunda benim oynayacağım oyunlar değil bunları nasıl satabilirim?

@@19o3
Size verilen kodu AMD Rewards hesabınızda aktif edin. Sonrasında oyunları AMD Rewards üzerinden talep edin. Alıcı kişi ya Steam/Uplay hesap bilgilerini size vermesi gerek, ya da yeni hesap açıp oyunları orada aktif ettikten sonra hesabı satmanız gerek. Benim aklıma bu çözümler geliyor.

@@19o3
Size verilen kodu AMD Rewards hesabınızda aktif edin. Sonrasında oyunları AMD Rewards üzerinden talep edin. Alıcı kişi ya Steam/Uplay hesap bilgilerini size vermesi gerek, ya da yeni hesap açıp oyunları orada aktif ettikten sonra hesabı satmanız gerek. Benim aklıma bu çözümler geliyor.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Başka bir forumda satış ilani açtım oyun başına 100tl. Division 2'ye çok talep oldu onu sattim. Diğer ikisi beklemede şimdilik :)

HomoDarwinus, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı