Cookie36 Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #1 Bilgisayarımı aldığım siteden bana bir kod geldi ve bu kodu etkinleştirip istediğim 2 oyunu alabiliyorum fakat kodu etkinleştirmek için gelen maili destek bölümüne yazın diyor, yazdım fakat ne zaman ne olacak hiçbir fikrim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2019
Bilgisayarımı aldığım siteden bana bir kod geldi ve bu kodu etkinleştirip istediğim 2 oyunu alabiliyorum fakat kodu etkinleştirmek için gelen maili destek bölümüne yazın diyor, yazdım fakat ne zaman ne olacak hiçbir fikrim yok.
_Murat_ Hectopat Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2019 #21 dgknbzglu dedi: Dostum satın aldığın fatura / irsaliyenin görüntüsünü atmalısın. Genişletmek için tıkla... mailime fatura gelmedi normal çekip yollasam olurmu ?(inventustan aldm) Artı 0 Eksi
dgknbzglu dedi: Dostum satın aldığın fatura / irsaliyenin görüntüsünü atmalısın. Genişletmek için tıkla... mailime fatura gelmedi normal çekip yollasam olurmu ?(inventustan aldm)
blademasterkayle Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2019 #22 _Murat_ dedi: mailime fatura gelmedi normal çekip yollasam olurmu ?(inventustan aldm) Genişletmek için tıkla... Alabildiniz mi? Ben hala alamadım. Artı 0 Eksi
_Murat_ dedi: mailime fatura gelmedi normal çekip yollasam olurmu ?(inventustan aldm) Genişletmek için tıkla... Alabildiniz mi? Ben hala alamadım.
_Murat_ Hectopat Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2019 #23 blademasterkayle dedi: Alabildiniz mi? Ben hala alamadım. Genişletmek için tıkla... Maalesef Artı 0 Eksi