AMD RX 570 kendi sitesinden driver yüklenmiyor

Gameholder

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 2600 8*2 Kingston Ram H61C İzoly Anakart 500 ssd
Zoko chiko kasa 500 W MSI MAG A500DN PSU
Yeni ekran kartı aldım AMD RX 570 kendi sitesinden sürücülerini kurmaya çalışıyorum ancak böyle bir hata alıyorum. Neden olur bu?

Dosya Ekleri

• IMG_0967.jpeg
    IMG_0967.jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 63
Evet açtığımda ise bu hatayı alıyorum.

Şimdi öyle yapıyorum.

DDU indirip ayarlardan Windows Update ile sürücü kurmayı devre dışı bırakıp güvenli modda ekran kartı sürücüsünü kaldır. Windows kendiliğinden AMD ekran kartı sürücüsü indirir ve bu da çakışmalara yol açar. Windows'luk bir sorun bu yani.

Hangi linkten yükleyeyim driveri. İki tane link atılmış.

Hangi linkten yükleyeyim driveri. İki tane link atılmış.
Her iki link de aynı yere yönlendiriyor. Benim attığım direkt link, diğer arkadaşın attığı ise seçenekler olan bir link.

İşletim sistemin 10-11 hangisiyse onu seçerek yükle dostum. Adrenalin olanı indir her zaman. PRO daha çok Render tarzı işler için, oyun için tam performans alamazsın PRO'da. Pro 2022 yılında çıkmış, Adrenalin 2024 yılında dediğim gibi hocam. Adrenalin'e yönelmek her daim en doğrusudur oyun konusunda PRO indirmeni önermem. Mantıken her geçen yıl sonuç olarak daha fazla çıkan yeni oyunun daha fazla optimize edilerek daha yüksek performans anlamına gelir, kararsız kalmadan her daim Adrenalin olanı indir, oyun için en doğrusu o olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı