Arkadaşlar normalde WattMan hatası veriyordu -50 +25 yapıyordum geçiyordu şimdi onu yapsam bile oyuna bile girmeme gerek yok. Masaüstünde YouTube'da Spotify'da bir şeyler dinlerken sinyal yok diyor birden WattMan hatası veriyor. Power'im 450W Power Booster'di galiba.
2.el aldım ama 3 yıl önce 2.5 yıldır olmuyordu şimdi son 5 6 ay falan yapmaya başladı 5 ay önce -50 +25 çekip sorunu çözüyordum şimdi oda olmuyor sizce Power'den olabilir mi yetersiz geliyor olabilir mi?
Olabilir güç kaynağı 12 Volt'tan kac amper verebiliyor o önemli. Söküp takmak ile çözülürse güzel olur hiç değilse denemiş olursunuz kartın yerine oturduğundan emin olun bir de.
Hocam ben de çok WattMan hatası alıyordum sürekli veriyordu bu hatayı DDU ile sürücüyü tamamen sildim tekrar sürücü kurarken ek seçenekler kısmı var oradan minimum kurulumu seçip kurdum o günden bu yana 1 kere bile WattMan hatası almadım. Deneyin isterseniz.
Olabilir güç kaynağı 12 Volt'tan kac amper verebiliyor o önemli. Söküp takmak ile çözülürse güzel olur hiç değilse denemiş olursunuz kartın yerine oturduğundan emin olun bir de.
Hocam ben de çok WattMan hatası alıyordum sürekli veriyordu bu hatayı DDU ile sürücüyü tamamen sildim tekrar sürücü kurarken ek seçenekler kısmı var oradan minimum kurulumu seçip kurdum o günden bu yana 1 kere bile WattMan hatası almadım. Deneyin isterseniz.
Hocam ben yeni kartta RX 6600 XT geçtim sattım 580'i ama evet yiyordum kartı çıkartıp taktiktan sonrada ama sorunu çözdüm Power'im yetersizmis Power aldıktan sonra 1 kere WattMan almadım.
Hocam ben yeni kartta RX 6600 XT geçtim sattım 580'i ama evet yiyordum kartı çıkartıp taktiktan sonrada ama sorunu çözdüm Power'im yetersizmis Power aldıktan sonra 1 kere WattMan almadım.
Hocam ben yeni kartta RX 6600 XT geçtim sattım 580'i ama evet yiyordum kartı çıkartıp taktiktan sonrada ama sorunu çözdüm Power'im yetersizmis Power aldıktan sonra 1 kere WattMan almadı