AMD RX590 8GB Düşük FPS!

Vsync ile bir alakası yok düşük FPS'in, msaa ayarını kapat. DDU ile güvenli modda ekran kartı sürücüsünü kaldır, en güncel sücüyü yükle. DDU ayarlarından 2. seçeneği seçmeyi unutma yoksa reset attığında direkt Windows update kurabilir ekran kartı sürücüsünü. Son sürümü indirmek için https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-590

Eki Görüntüle 459393
aza önce kaldırdğım en güncel sürümmüş zaten birdaha kuruyorum şimdi

aza önce kaldırdğım en güncel sürümmüş zaten birdaha kuruyorum şimdi
Sanırım direkt olarak Radeon ayarları üzerinden yeni sürüme güncellediniz. Bu şekilde silip tekrar kurmak daha temiz oluyor eminim sorun çözülecektir. Msaa ayarını tamamen kapat bu arada. Oyun içerisinde bazı ağaçlık alanlarda ve sabaha karşı olması gibi durumlarda FPS düşmesi normal. AMD sistemler GTA 5'te bu gibi durumlarda biraz sıkıntı çıkarabiliyor.
En sonuncuyu kurmuyorsunuz umarım. Önerilen sürücüyü kurmalısınız.
Önerilen sürücü derken? 19.11.1 sürümünü kuruyor.

Bencede gerekir. Advanced graphics kısmıda açıksa kapat.
dediklerini yaptım işe yaradı vsync'yi kappatım msaa!yı kapatıım bencmarka girdim 80nin altına düşmedi advanced graphic'e ellemedim çok teşekürler
Sağda radeon tepsisine sağ tıkla kartı performansa getirmeyi dene :) .
ben onun yerine görüntü kalitesini en iye getirdim sonuçta rx590 kaliteli olsun :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı