F F16C Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 2.150 Makaleler 2 Çözümler 12 13 Mart 2021 #11 İlker Yavuz dedi: Arkadaşlar Vatan'dan aşağıdaki anakartı aldım ve buna işlemci soğutucu takacağım öneri verir misiniz? 100 TL'den ucuz bir şey arıyorum. Genişletmek için tıkla... GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Snowman M200 AM4 uyumludur. Bu da uyumlu.
İlker Yavuz dedi: Arkadaşlar Vatan'dan aşağıdaki anakartı aldım ve buna işlemci soğutucu takacağım öneri verir misiniz? 100 TL'den ucuz bir şey arıyorum. Genişletmek için tıkla... GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Snowman M200 AM4 uyumludur. Bu da uyumlu.
İlker Yavuz Hectopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #12 F16C dedi: GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Snowman M200 AM4 uyumludur. Bu da uyumlu. Genişletmek için tıkla... Snowman M200 aldım teşekkürler.
F16C dedi: GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL GAMETECH Freezer Hd2.0 Amd/ıntel Raınbow Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Snowman M200 AM4 uyumludur. Bu da uyumlu. Genişletmek için tıkla... Snowman M200 aldım teşekkürler.
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #13 fogzilla dedi: Elinde stok soğutucu varsa onu kullan, yeterlidir. Yoksa buna bak: https://www.rsateknoloji.com/urun/snowman-amd-intel-uyumlu-m200-cpu-sogutucu-rainbow-fan?ref=akakce&v=1.10.7 Genişletmek için tıkla... Hocam Gigabyte B450M S2H anakart Ryzen 3 1200'e takabilir miyim ve Gametech X coler mesh kasaya sığar mı?
fogzilla dedi: Elinde stok soğutucu varsa onu kullan, yeterlidir. Yoksa buna bak: https://www.rsateknoloji.com/urun/snowman-amd-intel-uyumlu-m200-cpu-sogutucu-rainbow-fan?ref=akakce&v=1.10.7 Genişletmek için tıkla... Hocam Gigabyte B450M S2H anakart Ryzen 3 1200'e takabilir miyim ve Gametech X coler mesh kasaya sığar mı?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #14 Magamelaa dedi: Hocam Gigabyte B450M S2H anakart Ryzen 3 1200'e takabilir miyim ve Gametech X coler mesh kasaya sığar mı? Genişletmek için tıkla... Snowman M200 çok küçük soğutucu. Kasa 160mm destekliyor. Çok çok rahat sığar. O kasaya çok daha üst seviye soğutucu takabilirsin.
Magamelaa dedi: Hocam Gigabyte B450M S2H anakart Ryzen 3 1200'e takabilir miyim ve Gametech X coler mesh kasaya sığar mı? Genişletmek için tıkla... Snowman M200 çok küçük soğutucu. Kasa 160mm destekliyor. Çok çok rahat sığar. O kasaya çok daha üst seviye soğutucu takabilirsin.