AMD Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti sistem toplama

Darneluin

Kilopat
Yer
UK
2.400 TL'ye bu sistemi ve 380 TL'ye de CBOX 21'5 DVI giriş 2MS 1920x1080 ekran almayı düşünüyorum. Sizce uygun mudur veya bu fiyata daha uygunu daha iyi bir sistem var mı? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem fiyatına göre gayet güzel

Yalnız anakartta 2 RAM slotu var ve RAM'ler 2x4 olduğu için ikisi de dolu olacak

Yani ilerde RAM eklemek sıkıntı olabilir

PSU daha iyi olabilir. Silverstone Strider 500W 80+ iyi olur fakat High Power da sisteme fazlasıyla yetecektir.

Arasındaki tek fark HDMI girişi gibi görünüyor şu an fiyat farkıda mevcut değil, önerin için teşekkürler.
Ram slotu 4 adet senin anakartında 2 ade slot var ileride ram takmak istersen sıkıntı yaşarsın. suan sisteme 2x4 takmak da sistemin performansını artırcak ryzen işlemciler yüzünden ileride ram 16 GB yapmak istersen diye önerdim.

İki slot'ta işimi görür, ileri de değiştirmek istersem iki adet 16 GB takarım olur gibi.

Sistem satın alındı, kargolandı ve yola çıkacak geldiğinde görüşlerimi yine konu altından bildiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…