AMD Ryzen 3 2200G APU Sürücüsünü Yüklemek

Havun

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şimdi benim sistemimde AMD R3 2200G APU işlemci bulunmakta başka herhangi bir ekran kartı yok. Sistem geçtiğimiz günlerde Win 10'du ve otomatik onarım hatası vermesi üzerine sisteme Win 8 format attım ve format atmam sonucunda su anda bilgisayarda aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcısı kısmında Vega 8 Graphics driver ibaresi görünmemekte.

Bunun yerine Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı bulunmakta ve GPU bellek miktarına DXdiag dan baktıgımda 250 mb olarak gozukmekte. Bilgisayarda onceden 1920x1080 çözünürlük alabilirken şuanda en fazla 1280x720 alabiliyorum.

Buradan kendi PC bilgi tecrübeme dayanarak PC'nin APU işlemcide bulunan ekran kartını gormediğini veya drıverı yuklu olmadıgı için çalışmadıgına kanaat getirdim(kendimce). Sorum şu bu driveri nasıl yukleyebilirim veya APU işlemciyi nasıl ekran kartı görevi görmesi için etkinleştirebilirim :(
365642
365643
365644

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı