AMD Ryzen 4000 B450 Uyumu

AMD Ryzen 4000 serisi B450 anakartlarla uyumlu olacak.
AMD-Ryzen-Best32-1920x1080.jpg

Ryzen 4000 serisi işlemcilerin B450 anakartlar ile uyumluluğu doğrulandı. AMD’nin zen 3 tabanlı Ryzen 4000 ‘vermeer’ masaüstü CPU serisi, 2020’nin en çok ses getiren duyurularından birisi olacak. Şirket, soket desteği ...

Devamı: AMD Ryzen 4000 Serisi B450 Anakartlarla Uyumlu Olacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

5 Hundred years later... (Sünger bob efektiyle)
AMD 50. nesil Ryzen işlemcileri için B450 anakart desteği sunuyor.

Peki açıklanan herhangi bir sebep veya tahmininiz var mı Recep Hocam? Şahsen 3000 serisi çalışıyorsa 4000'in de çalışmaması için bir sebep göremiyorum ben. Ryzen 3900X gibi işlemcileri bile besleyecek güçte çoğu B450.

Son düzenleme:
Şahsen 3000 serisi çalışıyorsa 4000'in de çalışmaması için bir sebep göremiyorum ben.
Anakartların BIOS'ları, bu kadar işlemcinin kodlarını taşıyabilecek bellek kapasitesine sahip olmadığı için.
Tabii bence yine de bazı modeller destekleyecektir diye düşünüyorum.

Anakartların BIOS'ları, bu kadar işlemcinin kodlarını taşıyabilecek bellek kapasitesine sahip olmadığı için.
Tabii bence yine de bazı modeller destekleyecektir diye düşünüyorum.
Asus ve Gigabyte'da BIOS'da sadeleşmeye gidebilir MSI gibi. Veya Athlon işlemcilerin fişi çekilebilir. Gereksizler zaten.

ASRock falan ne yapacak acaba?

Bence 1. nesil işlemcilerin fişi çekilirse tam olur zaten.
A10 9700 gibi X4 950 gibi abidik gubidik şeyleri kaldırsalar ve BIOS'a biraz el atsalar halledilir bence. 1600AF gibi işlemciler hala 1.nesil sayılıyor. Ryzen'ların desteğini kolay kolay kesmek istemez onlar da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı