AMD Ryzen 4800H laptop vs i7 10870H laptop

Ben senin konudaki mesajna bir şey demedim. Haklısındır veya değilsindir. Ben senin laptop muhabbetinde masaüstü işlemci kıyaslamana kızdım.

Tamam arkadaşım o zaman bul bana iki işlemcinin sıcaklığnı örnek olsun ben bizzat bulamadım

Tamam arkadaşım o zaman bul bana iki işlemcinin sıcaklığnı örnek olsun ben bizzat bulamadım
Modelden modele değişeceği için ne dersek yanlış olur. O yüzden laptobun aynısını bulmak gerekiyor. Ayrıca bulunan laptop ısınma sorunludur, daha yüksek gösterir bir şey diyemezsin O yüzden siz bulamadıysanız ben nasıl bulayım? Sonuçta farklı yerlerde aratmıyoruz.

Hocam başka markalarda 2070 girince işin içine fiyat 16k 20k lara çıkıyor evet ürünü sipariş verdim lakin kabul etmeme imkanım var.
Evet biraz öyle haklısın. Özellikle laptopta.

HP'nin güncel fiyatı 9.500 olarak gözüküyor. Bu durumda iyi bir laptop almış oldunuz aslında fiyatına göre. 1660 Ti sizi yüksek ayarlar için muhtemelen 2-3 yıl daha idare eder. (Tabi çıkacak oyunlara da bağlı.) Daha sonra ufak ufak ayar kısmaya başlarsınız.

Tulpar T7 19.7 ısınmıyor. Alınabilir. Fenix sakın almayın asıl o ısınıyor.

Isınıyor kaynağım kullanıcısı. 95-96 derece nedir yahu?
Yapmayın lütfen.

Gerçek bu, bu seneye kadar Intel tekelliği vardı piyasada AMD Ryzen 4000 ile mobil tarafı ele geçirdi ve iyi oldu Intel'e. 10.nesil 4000'in altında ezilmekte.

Isınıyor kaynağım kullanıcısı. 95-96 derece nedir yahu?

Gerçek bu, bu seneye kadar Intel tekelliği vardı piyasada AMD Ryzen 4000 ile mobil tarafı ele geçirdi ve iyi oldu Intel'e. 10.nesil 4000'in altında ezilmekte.

Tabi tekelliği vardı haklısınız fakat AMD uzun zaman dır sunucu işlemcileri üretiyor fakat çok alan yok bakın arkadaşlar Intel kendi başına çabalayan birkaç yarı iletken firmalarından (amd gibi tsmc destekçisi yok) fakat şu bir gerçek cidden Intel'i 2007 civarından beri ben deneyimlemekteyim AMD deyi de ama fark ettiğim bir şey var Intel işlemciler hem performanstan yıllar geçse dahi ödün vermiyor ve yapım kalitesi AMD'ye göre çok daha iyi

İkisi de çöp, bütçeni aşıp bunu alın.

Dediğiniz mantıklı hocam Alpha 17'de bakılabilir.

Yanlışlıkla gülücük attım kusura bakmayın

Dediğiniz mantıklı hocam Alpha 17'de bakılabilir.

Yanlışlıkla gülücük attım kusura bakmayın
Alpha 17'nin ekran kartı RTX 2060 gücünde, bu bütçede RTX 2070 var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı