AMD Ryzen 5 2500U Turbo 2 GHz'de Çalışması

Yeni aldıysanız normal. Biraz zaman kullanın görebilirsiniz. İlk açılışta %100 benim de oluyordu sonra hizmetlerden kapatınca SysMain kapatınca gitti. Ses takılma oluyor bir kere ondan sonra olmuyor. Youtube'de pil de video izlerken otomatik 720p açarken sonra ekran gidip gelip 360p düşürüyor mu?

evet o ekran gidip gelmesi oluyo arada ama kalitesi düşmüyor sanırım.

Pilde kullanırken oluyor o da her zaman değil. Bazen olunca canımı sıkıyor. Pilde video izlerken kalite 720p de olsa şarjda kullanım gibi kaliteli göstermiyor. Ses takılma olayı anlık 1sn oluyor. Kulaklıkla dinleyince rahat anlıyorsun. Eğer yüksek ses dinlersen korkutuyor bazen anlık takılınca ses kayar ya o ses. Diğer dediklerim oluyorsa bu dediğimde olacak fakat her zaman olmadığı için farketmemişsin. Eğer dediğim sende olmazsa buraya yaz. Lenovo i5 8250u de aynı istediği hızı alamadığını söyleyen var. Lenovo kısıyor galiba. Tahminen işlemci hızı 2.0GHz geçmeyince uygulamalar arkada kullanınca CPU yükseliyor ses takılması olabiliyor.

tamam ilerki zamanlarda yaşanmazsa yazarım. saçma bir olay işlemcinin performansı varken kullanamıyorum ısıtma için yapıyorsa da başka işlemci kullanmaları gerekirdi.

Yeni U işlemcilerde çoğu firma bu olayı yapıyor. Dell ve HP bu işlemcide yapmadıklarını söylüyor yabancı forum sitelerinde. BIOS güncellemesi ile çözülebilir. Firma bir ayar yapıp güncellemeyle düzelir ama yapmadı. Fan sesi rahatsız etmesede işlem yaparken duyuyor musun? Acer iade etmeden önce onda duymuyordum da bunda sesiz yalnız iken duyuyorum.

oyun oynarken rahat duyabiliyorum yalnızken ama rahatsız etmiyor normal kullanımda internette gezerken falan çok az duyuluyor ya da duyulmuyor
bazen 900 lira daha koyup hp nin pavilion 15 cs1011nt modelini alsaydım diyorum indirimdeydi ama kaçırdım.ama onun da ısınma sorunu olmasından korktum çok ince bir bilgisayardı.

CS:GO indirip oynayabilir misin? Bende FPS yüksek iken işlemci yüzünden takılma oluyor. AMD ve Lenovo ile konuşuyorum sizde konuşmaya çalışın. Ne kadar şikayet olursa güncelleme ile düzeltirler. Eğer bu işlemciden tam performans alabilirsek i5 8250u cihazından daha iyi performans alacağımıza eminim. Bu fiyata güçlü cihaz bulunmaz. 25 TDP çıkınca 15 FPS alan yeni oyunda 40 FPS e çıkıyor. 15 TDP sınırlamışlar ve belli derece çıkınca işlemci hızı düşüyor. 73 derece gelince 1.60GHz düşüyor işlemci hızı. Bence 90 olana kadar işlemci hızı en kötü 2.4GHz olması lazım. Eski i5 işlemcim 85 dereceye kadar 1 saat test yaptım 3.1GHz hızında çalışabiliyor Casper cihaz olduğu halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…