CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 589 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 AMD Ryzen 5 2500U kullanıyorum ekran kartı (v-RAM) 1GB kullanıyor, bunu nasıl 2 GB'ye çıkarabilirim?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 15 Aralık 2020 #2 BIOS ayarlarını kurcalayın. Orada yoksa böyle bir ayar yapabileceğiniz pek bir şey yok. İhtiyacı olduğunda bellekten kullanıyor zaten, ayara gerek yok.
BIOS ayarlarını kurcalayın. Orada yoksa böyle bir ayar yapabileceğiniz pek bir şey yok. İhtiyacı olduğunda bellekten kullanıyor zaten, ayara gerek yok.
CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 589 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 Ben diğer kullanıcılardaki gibi bir biosa ulaşamıyorum anlamadığım bir şekilde sadece memory test hard drive test gibi seçenekler çıkıyor
Ben diğer kullanıcılardaki gibi bir biosa ulaşamıyorum anlamadığım bir şekilde sadece memory test hard drive test gibi seçenekler çıkıyor
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 15 Aralık 2020 #4 BIOS'a şu şekilde girmeyi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BIOS'a şu şekilde girmeyi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #5 CR4SHER dedi: Ben diğer kullanıcılardaki gibi bir biosa ulaşamıyorum anlamadığım bir şekilde sadece memory test hard drive test gibi seçenekler çıkıyor Genişletmek için tıkla... İşlemci içinde gömülü gelen GPU, VRAM olarak sistemin RAM'ini kullanır, bir program ile arttırabiliyor olman lazım, ya da BIOS'tan.
CR4SHER dedi: Ben diğer kullanıcılardaki gibi bir biosa ulaşamıyorum anlamadığım bir şekilde sadece memory test hard drive test gibi seçenekler çıkıyor Genişletmek için tıkla... İşlemci içinde gömülü gelen GPU, VRAM olarak sistemin RAM'ini kullanır, bir program ile arttırabiliyor olman lazım, ya da BIOS'tan.
CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 589 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #6 VRAM hakkında bilgim var ancak arttırma hakkında biosa ulaşamıyorum Kayseri Mantısı dedi: BIOS'a şu şekilde girmeyi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... aynı şekilde girdiğim zaman zaten dediğim seçenekler geliyor
VRAM hakkında bilgim var ancak arttırma hakkında biosa ulaşamıyorum Kayseri Mantısı dedi: BIOS'a şu şekilde girmeyi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... aynı şekilde girdiğim zaman zaten dediğim seçenekler geliyor
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 15 Aralık 2020 #7 Siz BIOS'a girmiyorsunuz. Şu videoyu atlamadan izleyin. Seçeneklerin fotoğraflarını da atın.
CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 589 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #8 Bu görüntüyü alıyorum. Kusura bakmayın biraz bulanık. Dosya Ekleri 20201215_142006[223].jpg 119,5 KB · Görüntüleme: 139
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #9 CR4SHER dedi: Bu görüntüyü alıyorum. Kusura bakmayın biraz bulanık. Genişletmek için tıkla... F10 bas.
CR4SHER dedi: Bu görüntüyü alıyorum. Kusura bakmayın biraz bulanık. Genişletmek için tıkla... F10 bas.
CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 589 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #10 Bu çıkıyor. Dosya Ekleri 20201215_142027.jpg 135,1 KB · Görüntüleme: 134