AMD Ryzen 5 2600'den Intel'e dönüş

Frescosangre

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
AMD Ryzen 2600 sistemim var ama memnun değilim.
Bana Max. 1.500 TL geçmeyececek şekilde işlemci önerebilir misiniz?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1500 liraya anakart dahilse 9400F ve H310M öneririm anakart dahil değilse i5 9600K ve overlock için ek soğutucu alın derim.

Overclock yapacağımı sanmıyorum işlemci ve anakart ayrı fiyatlar sadece işlemci Max 1.500 demiştim duruma göre onu da arttırırım.
Sebebini sorabilir miyim?

Sistemde ani kasmalar oluyor. Onu geçtim Knight Online oynayan biriyim oyunda AMD için berbat.
Render için kullanırım AMD'yi.

Merhabalar sanırım siz de "2000" serisinin kurbanı olmuşsunuz ben de bizzat kullandım ve çıldırdım size tavsiyem driverlar güncel mi onu kontrol edin eğer güncel se bir stres testine sokmanizi ve 24-48 saat boyunca yük altında tutmanız eğer ki işlemci stabil bir şekilde çalışıyor ise sorunun işlemciden kaynaklanmadığını görebilirsiniz bı durumda ya (kullanıyorsanız) harddiskinizin rpm hızı düşük kalıyordur (günümüzde kullanılmaması bile gerek aslida fakat para kısmı üzüyor ) bu hizin günümüzde en az 7200rpm olması gerekmektedir. Harddiskinizi değiştirmenizi tavsiye ederim. Eğer ki işlemcinizde bir. Sorun varsa garantiye yollamaniz iyi olacaktır gerçi diğer tüm firmalar gibi kullanıcı hatası diyip geri yollayacaklardir. Eğer böyle olursa "3000" serisine geçmenizi tavsiye ederim böyle bir sorun mümkün değildir "3000" serisinde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı