AMD Ryzen 5 3500U + Radeon Vega 8 + 8 GB RAM yeterli mi?

Size tavsiyem 5300 TL veriyorken üzerine 1000 TL daha koyup 6300 TL'ye GTX1650 ekran kartına sahip bir laptop almanız.

O paraya 1700 daha koyup bu da alınabilir
Şaka bir yana haklısınız aslında ama bütçeyi çok aşıyorsunuz.
 
O paraya 1700 daha koyup bu da alınabilir
Şaka bir yana haklısınız aslında ama bütçeyi çok aşıyorsunuz.
Evet haklısınız bu sonsuza kadar gider ancak 1000 TL de vega 8 yerine gtx1650 için sonuna kadar değer. Arada dağlar kadar fark var. Fps konusunda en az 10 kat fark olacağını düşünüyorum.
 
O paraya 1700 daha koyup bu da alınabilir
Şaka bir yana haklısınız aslında ama bütçeyi çok aşıyorsunuz.
AYN
 
Bakın tekrar söylüyorum vericeğiniz 1000TL farkı kuruşuna kadar alacaksınız. Örnek olarak sizin alıcağınız 5300 TL'lik laptop ile pubg de 768p düşük ayarlarda 20-30 fps alırken 1000TL daha koyup alıcağınız gtx1650'li laptop'da 1080p ultra ayarlarda 60 fps sabit oynayabileceksiniz. Tabi yine size kalmış ancak 5k verebiliyorken 1k daha koyup sonrasında beğendiğiniz bir oyunun sistem gereksinimlerine bakmak zorunda kalmayacaksınız. Şuan piyasada olan tüm oyunları yüksek ayarlarda oynatabilecek düzeyde bir ekran kartı. Bu ekran kartına sadece 1k uzaktasınız. Bence bu fırsatı kaçırmayın.
 
Bakın tekrar söylüyorum vericeğiniz 1000TL farkı kuruşuna kadar alacaksınız. Örnek olarak sizin alıcağınız 5300 TL'lik laptop ile PUBG'de 768P düşük ayarlarda 20-30 FPS alırken 1000TL daha koyup alıcağınız GTX1650'li Laptop'da 1080P Ultra ayarlarda 60 FPS sabit oynayabileceksiniz. Tabi yine size kalmış ancak 5K verebiliyorken 1K daha koyup sonrasında beğendiğiniz bir oyunun sistem gereksinimlerine bakmak zorunda kalmayacaksınız. Şu an piyasada olan tüm oyunları yüksek ayarlarda oynatabilecek düzeyde bir ekran kartı. Bu ekran kartına sadece 1K uzaktasınız. Bence bu fırsatı kaçırmayın.

Evet 3500U patladı çok sattı o yüzden pahalılandı alınmaz şu sıralar 1650 ise arka planda olduğu için hala ortalama fiyatta kesinlikle Vega 8 ile 1650 arasındaki farkı kuruşu kuruşuna alacak dediğiniz gibi performansı ise Vega 8'in dediğiniz gibi yerlerde değil ancak 1650 alması kesinlikle daha iyi.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı