Bu ekran kartında sürekli gidiş geliş yapıyordum. PSU önerinizi de görünce mutlu oldum. Çok teşekkür ederim. Almaya geçiyorumBütçeniz bu CPU’nun besleyebileceği ekran kartı skalası için bile oldukça düşük, siz bir de PSU alacaksınız. Mecburen bir şeylerden kısmanız gerekiyor. Ya da en azından 1700 TL seviyelerine çıkıp işlemcinin seviyesine uygun parçalar alabilirsiniz. Ben ikinciyi öneririm. 1700 TL’ye şu ikiliyi alabilirsiniz:
![]()
Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
nitro+ olmayanlarda ısınma sorunu oluyor. bu yuzden RX lerde nitro+ olmayanlara bakmadım. güç kaynağı ise bütçemin biraz üstünde. Teşekkür ederim.![]()
Sapphire RX590 8GB PULSE 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (11289-06-20G) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri
Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazasıwww.teknobiyotik.com
![]()
High Power 650W 80+ Bronze Element Smart Mavi Ledli Güç Kaynağı (HP-EP-650S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Element Smart 650W 80+ Bronze 48,75A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 85+ Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 650W 80+ Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
1500 TL üzerine çıkıyor ancak makul gibi.
İki haftadır kara kara düşünüyordum. İyice sıkılmış, toplamayı yarıda bırakasım gelmişti. Yardımın için çok teşekkür ederimBence doğru bir karar verirsiniz. Normalde 1650-1750 TL seviyelerinde olan bir kart ama birkaç haftadır Sinerji’de oldukça uygun fiyatı. RX590 serisinin en iyi kartlarından biri, ısınması sorunsuz deniyor. PSU da Kara Cuma indirimine girmiş, hem marka güvenilir, hem de 80+ sertifikası var. RX590 için önerilen PSU da 500W imiş, rahatlıkla yetecektir o da. Alırsanız güle güle kullanın şimdiden.
1050 Ti alsaydınız mesela Red Dead Redemption 2 sizin için bir hayal olurdu. Bu kartla ise 1070 sahiplerinden bile iyi performans alacaksınız, Vulkan desteği sağolsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.