AMD Ryzen 5 3600 için 1500 TL ekran kartı ve PSU önerisi

nicksiz94

Centipat
Elimde AMD ryzen 5 3600, B450M S2H, BST-500 PSU bulunuyor. Yorumları okudugumda anladım ki bu markadaki PSU patlayabilirmiş. 1500 TL olacak şekilde PSU ve ekran kartı önerebilir misiniz?

Bütçeniz bu CPU’nun besleyebileceği ekran kartı skalası için bile oldukça düşük, siz bir de PSU alacaksınız. Mecburen bir şeylerden kısmanız gerekiyor. Ya da en azından 1700 TL seviyelerine çıkıp işlemcinin seviyesine uygun parçalar alabilirsiniz. Ben ikinciyi öneririm. 1700 TL’ye şu ikiliyi alabilirsiniz:

Bütçeniz bu CPU’nun besleyebileceği ekran kartı skalası için bile oldukça düşük, siz bir de PSU alacaksınız. Mecburen bir şeylerden kısmanız gerekiyor. Ya da en azından 1700 TL seviyelerine çıkıp işlemcinin seviyesine uygun parçalar alabilirsiniz. Ben ikinciyi öneririm. 1700 TL’ye şu ikiliyi alabilirsiniz:

Bu ekran kartında sürekli gidiş geliş yapıyordum. PSU önerinizi de görünce mutlu oldum. Çok teşekkür ederim. Almaya geçiyorum :)))

1500 TL üzerine çıkıyor ancak makul gibi.

Bence doğru bir karar verirsiniz. Normalde 1650-1750 TL seviyelerinde olan bir kart ama birkaç haftadır Sinerji’de oldukça uygun fiyatı. RX590 serisinin en iyi kartlarından biri, ısınması sorunsuz deniyor. PSU da Kara Cuma indirimine girmiş, hem marka güvenilir, hem de 80+ sertifikası var. RX590 için önerilen PSU da 500W imiş, rahatlıkla yetecektir o da. Alırsanız güle güle kullanın şimdiden.

1050 Ti alsaydınız mesela Red Dead Redemption 2 sizin için bir hayal olurdu. Bu kartla ise 1070 sahiplerinden bile iyi performans alacaksınız, Vulkan desteği sağolsun :)

1500 TL üzerine çıkıyor ancak makul gibi.
nitro+ olmayanlarda ısınma sorunu oluyor. bu yuzden RX lerde nitro+ olmayanlara bakmadım. güç kaynağı ise bütçemin biraz üstünde. Teşekkür ederim.

Bence doğru bir karar verirsiniz. Normalde 1650-1750 TL seviyelerinde olan bir kart ama birkaç haftadır Sinerji’de oldukça uygun fiyatı. RX590 serisinin en iyi kartlarından biri, ısınması sorunsuz deniyor. PSU da Kara Cuma indirimine girmiş, hem marka güvenilir, hem de 80+ sertifikası var. RX590 için önerilen PSU da 500W imiş, rahatlıkla yetecektir o da. Alırsanız güle güle kullanın şimdiden.

1050 Ti alsaydınız mesela Red Dead Redemption 2 sizin için bir hayal olurdu. Bu kartla ise 1070 sahiplerinden bile iyi performans alacaksınız, Vulkan desteği sağolsun :)
İki haftadır kara kara düşünüyordum. İyice sıkılmış, toplamayı yarıda bırakasım gelmişti. Yardımın için çok teşekkür ederim :)))

Gidiyorsun, ikinci el bozuk olmayan Sapphire RX580 alıyorsun. 1000-1100 liradan fazla para vermiyorsun.
Gidiyorsun, bu PSU 'yu alıyorsun ; Fsp Hydro 600 600w 80+ Bronze 12 Cm Fanlı Atx Power Supply - n11.com

Tepe tepe kullanıyorsun. RX580 'in bence sıfırı artık alınmamalı. Sakın 4GB olanını alma 8 'lik al.
Bütçe olarak daha yukarı giderseniz 1660 Super alın. Gigabyte 'ın 2 fanlı modelleri 1800 lira civarına sıfır olarak bulunabiliyor. İkinci elde milletin malı kıymetli ama bence 1500 liradan fazla etmez.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı