AMD Ryzen 5 3600 sistem 4 pinli 350W PSU ile çalışır mı?

Aphellon

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mechatronics
İyi forumlar,
Elimde AMD Ryzen 5 3600, ASUS Prime B450M-K MB, Corsair Vengeance 16 GB(2x8) DDR4 3000MHz CL15 RAM, Gigabyte GT420 GPU, 350W PSU, 120GB SSD, toplamda 3.5TB HDD bulunuyor.
Bu sistemde, R5 3600 işlemciyi 4 pin takarak çalıştırabilir miyim?
Çalıştıramazsam undervolt yaparak ve tek 8 GB RAM ile çalıştırabilir miyim?
Ayrıca BIOS güncellemesini işlemci olmadan yapabilir miyim?
Ek olarak; bu sisteme birkaç aya GTX 1660 Super almayı planlıyorum, bu bileşenlere uygun kasa içi hava akışı iyi olan bir kasa ve PSU önerebilirseniz mutlu olurum.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

İşlemci olmadan hiçbir şekilde sistemi başlatamazsın. Sistemi beyni işlemcidir. Ayrıca o ekran kartı o işlemciye yakışmamış yakın zamanda 1660 Super'e geçmenizi tavsiye ediyorum. PSU çok düşük ekran kartıyla beraber PSU almanız gerek.

MSI MB'larda işlemci olmadan BIOS güncellemesi yapmak mümkün sanırım ve buna benzer bir şey ASUS MB'larda var mı bilmiyorum az biraz bakmıştım ama bir şey bulamamıştım.
Ekran kartı konusunda aynı fikirdeyiz ama yapacak bir şey şu anlık yok yakın zamanda alacağım zaten.
Benim merak ettiğim konu sistemi bu haliyle çalıştırabilir miyim onu merak ediyorum.
Çalıştırsanızda görüntü alamazsınız. 3600'de dahili bir grafik birimi yok.
Düşük güç isteyen bir GPU var elimde o sıkıntı değil.

Pek okumadım fakat düşük Watt dan zarar gelmez bazen siyah ekran gelir kapanır sistem veya birşey olur YouTube dan izleyebilirsin. Ayrıca R5 3600'e GT420 takılır mı be kardeşim... Naptın sen işlemcini düşür ekran kartı al.

Adam ileride 1660S alacağım diyor tam okumuyor musunuz ?

Şu an elimde GT420 var, ileride zaten GTX1660 Super alacağım sabırsızlığımdan dolayı GT420 ile çalışırmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…