AMD Ryzen 5 3600XT alınır mı?

lazkopat1599

Hectopat
AMD Ryzen 5 3600'den AMD Ryzen 5 3600XT'ye geçmeye değer mi? Mevcut işlemcimde silikon kalitesi berbat manuel overlock yapamıyorum, ancak Ryzen Master'den otomatik overlock ile 1.45 Volt maksimum vererek 4.4 GHz'de kullanıyorum, anakartımin da gücü ile. Yeni çıkan işlemciyi alırsam daha düşük voltaj ile daha yüksek GHz'lere çıkmayı umuyorum sizce değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıklamayı volkan abim benim yerime yapıyor. Gerekiz bir yükseltme bana kalırsa. Tabi para harcıcak yer arıyorsan ayrı.

Son çıkan AMD işlemcilerin silikonları bildiğim kadarıyla gayet iyi. Sizin durumunuzda denk gelmemiş demek ki. Bence gerek yok.

Bana sorarsanız baktılar yeni silikonlar çok iyi kafalarından yeni model uydurdular. Yanında soğutucu gelmiyor ayrıca. MSRP fiyatı 3600XT için mesela 250 Dolar ama bu fiyattan satılmayacağını biliyoruz. Ben bu ürüne o parayı vereceğime 1700 TL'ye 9600K alır 5 GHz'ye çeker keyfime bakarım kıyaslayınca XT'nin getirdiği 100 MHz ek hız çok komik kalıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı