Toross Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 30 Temmuz 2023 #11 TJJuanZ dedi: Bu sistemi aldım da elimde para kalmadı param olsa değiştiricemde dediklerinizi malum günden güne zamlanıyor her şey. Genişletmek için tıkla... Kasanız bu mu şuan?
TJJuanZ dedi: Bu sistemi aldım da elimde para kalmadı param olsa değiştiricemde dediklerinizi malum günden güne zamlanıyor her şey. Genişletmek için tıkla... Kasanız bu mu şuan?
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #12 TJJuanZ dedi: Elimde olsa bende değiştirmek isterim. Genişletmek için tıkla... Gelince sat bence.
TJJuanZ Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 159 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #13 AlexFergusonHayranı dedi: Yapmaz hocam. RAM'i 32 yapabiliyorsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... İleride yapmayı düşünüyorum yeterli gelmezse. Toross dedi: Kasanız bu mu şu an? Genişletmek için tıkla... Evet.
AlexFergusonHayranı dedi: Yapmaz hocam. RAM'i 32 yapabiliyorsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... İleride yapmayı düşünüyorum yeterli gelmezse. Toross dedi: Kasanız bu mu şu an? Genişletmek için tıkla... Evet.
Toross Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 30 Temmuz 2023 #14 TJJuanZ dedi: İleride yapmayı düşünüyorum yeterli gelmezse. Evet. Genişletmek için tıkla... Keşke almadan önce anlayan birisine sorsaydınız. Şimdi kasayı değişirseniz çok zahmete girersiniz. Ki değişmeniz lazım bence.
TJJuanZ dedi: İleride yapmayı düşünüyorum yeterli gelmezse. Evet. Genişletmek için tıkla... Keşke almadan önce anlayan birisine sorsaydınız. Şimdi kasayı değişirseniz çok zahmete girersiniz. Ki değişmeniz lazım bence.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 30 Temmuz 2023 #15 Toross dedi: Ram öncelik değil 16 GB da gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Evet 3060 için yeterli ama ileride 32 alarak sistemi rahatlatmak da var. Öncelik RAM olmamalı bence bu sistemde ya kasa ya psu değişmeli.
Toross dedi: Ram öncelik değil 16 GB da gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Evet 3060 için yeterli ama ileride 32 alarak sistemi rahatlatmak da var. Öncelik RAM olmamalı bence bu sistemde ya kasa ya psu değişmeli.
TJJuanZ Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 159 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #16 Çok mu kötü ki?
Toross Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 30 Temmuz 2023 #17 TJJuanZ dedi: Çok mu kötü ki? Genişletmek için tıkla... Çok kötü değil ama ilerde değiştirmeniz gerekeceğini düşünüyorum. Almışken iyi olanı almakta var tabii.
TJJuanZ dedi: Çok mu kötü ki? Genişletmek için tıkla... Çok kötü değil ama ilerde değiştirmeniz gerekeceğini düşünüyorum. Almışken iyi olanı almakta var tabii.
TJJuanZ Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 159 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #18 Toross dedi: Çok kötü değil ama ileride değiştirmeniz gerekeceğini düşünüyorum. Almışken iyi olanı almakta var tabii. Genişletmek için tıkla... Neler değişebilir tam olarak peki?
Toross dedi: Çok kötü değil ama ileride değiştirmeniz gerekeceğini düşünüyorum. Almışken iyi olanı almakta var tabii. Genişletmek için tıkla... Neler değişebilir tam olarak peki?
6 620001 Picopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 205 Çözümler 2 30 Temmuz 2023 #19 İntihar etmenin daha basit yolları var Rampage güç kaynağı almana gerek yok
TJJuanZ Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 159 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #20 620001 dedi: İntihar etmenin daha basit yolları var Rampage güç kaynağı almana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Değiştirmem lazım
620001 dedi: İntihar etmenin daha basit yolları var Rampage güç kaynağı almana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Değiştirmem lazım