AMD Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti sistem alınır mı?

Hocam ileride niye anakart değiştireyim onu anlamadım RAM'i değiştireceğim alırken SSD'yi yükselideceğim.

Hocam RAM işlemci anakart uyumluluğu var AM5 anakarta AM4 işlemci veya AM4 RAM takamazsın aynı şey AM4 içinde geçerli üçüde AM5 olmalı mesela 5600 işlemciyi AM5 anakartta kulanamazsın.

Hayır VA panellerde çok ghosting oluyor alınmaz. FPS Oyunu için de alınmaz 165 temiz bir monitör alın bütçe 8'e esnemiyorsa. Aşırı bir fark yok hocam ya çok kafaya takmayın.
Hocam peki önerebileceğin 165 hz 27 inç monitör varmı?

Hayır VA panellerde çok ghosting oluyor alınmaz. FPS Oyunu için de alınmaz 165 temiz bir monitör alın bütçe 8'e esnemiyorsa. Aşırı bir fark yok hocam ya çok kafaya takmayın.
yanlış anlama hocam ben biraz büyük seviyorum ekranları. Telefondada aynı o yüzden aklım 27" de kaldı

Son düzenleme:
Hocam peki önerebileceğin 165 Hz 27 inç monitör var mı?

Yanluş anlama hocam ben biraz büyük seviyorum ekranları. Telefondada aynı o yüzden aklım 27" de kaldı.
2K ekranda mı? Elleri cebe atmak gerekir hem 4060 Ti ile olmaz o iş hocam. Bende çok seviyorum hocam ama zor biraz hem sistem hem monitör ile 40k gibi bir şey çıkmalı minimum.

2K ekranda mı? Elleri cebe atmak gerekir hem 4060 Ti ile olmaz o iş hocam. Bende çok seviyorum hocam ama zor biraz hem sistem hem monitör ile 40k gibi bir şey çıkmalı minimum.
165 Hz IPS Panel 27" bir monitör çok fazla pixel saydırır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodaki monitör 24.5 inch mi? eğer öyleyse 24.5 inç alıcam büyük ihtimal

Yakından belli oluyor. 0.5 inç için kalitesiz bir şey almayın derim.

Alın hocam akar çok yakınına girmeyin tertemiz olur. Uzun ömürlü olur umarım seviyorsan çok dert etme piksellere çok abanmadığın sürece normal bir kullanımda sorun olmuyor.

Alın hocam akar çok yakınına girmeyin tertemiz olur. Uzun ömürlü olur umarım seviyorsan çok dert etme piksellere çok abanmadığın sürece normal bir kullanımda sorun olmuyor.
Hocam bunu alıcağım ya. Sağol valla seninde başını ağrıttık. 27" ile 24" arasında çok kafam karışıktı sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…