AMD Ryzen 5 5600X 4.7GHz üzerine çıkmıyor

Bu sayfayı benim attığım gibi tamamını gösterecek şekilde atabilir misin?

Ek olarak, pbo limits'i disabled mı yaptın, auto mu, motherboard mu? Şu an stok ayarlarında görünüyor.

Bu sayfayı benim attığım gibi tamamını gösterecek şekilde atabilir misin?

Ek olarak, PBO Limits'i disabled mı yaptın, Auto mu, motherboard mu? Şu an stok ayarlarında görünüyor.

Motherboard da şu an
1736772369592.png

@Abadzekh hocam testleri yaptım sonuçlarını paylaşmak istedim öncelikle MHz değerini hiç artırmadan işlemcinin standart çıkabileceği maksimum hıza müdahale etmeden sadece curve değerini artırdım 25'e kadar çıkabildim 30'a çıkma gereği duymadım daha sonra 100 MHz artırdım ve curve değeri 25ken işlemci maksimum 77 dereceyi gördü daha sonra 200 MHz değerini girip curveyi 25'te denedim ama bilgisayar açıldığı gibi mavi ekran verdi bende 25 ten teker teker düşüp 22 de sorun olmadığını fark ettim şu anda bu şekilde kullanıyorum işlemci maksimum 76-77 dereceyi görüyor bu değerler iyi midir ayrıca Cinebench testlerinde sanırım işlemci ısındığından maksimum 4.75 görüyor normalde görmesi gereken 4.85.

Son düzenleme:
100 MHZ OC yapabildin yani? Cinebench sonucun stock ayarlara gore artış gosterdi mi? Overclock'u bir sonraki safhaya gecirmek icin guc limitlerini arttirabiliriz. Cinebench skorlarini not et ki karsilastirabilelim sicaklik ve frekans degerleriyle beraber.

Yeni konular

Geri
Yukarı