AMD Ryzen 5 7500F için LCD ekranlı sıvı soğutma önerisi

SweCra

Decapat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
4060
Anakart
-
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F
Merhaba iyi sosyaller.
Arkadaşım ekrana istediği gibi GIF vs. koyabiliceği bir sıvı soğutma istiyor.
240-360mm önerebilirsiniz bu işlemciye 240 yeter mi yeter ise 360mm gerek yok.
Şimdiden teşekkürler.

Bütçe önemli değil ama çok da pahalı olmasın.

Giriş seviye işlemciye çok ilginç fantezileri var insanların gerçekten. Ben burada 7800X3D ile Arctic 34 hava soğutma kullanıyorum. :D

GIF koyma fikri çok tatlı ama hangi modelin yazılımı bunu destekler bilmiyorum. Gidip rampage, gamepower gibi fason markaları önerecek değilim.

Yazılım desteği konusunda araştırmanızı kendiniz yapın çünkü bilgi sahibi değilim. Thermalright, Corsair, olmadı Asus gibi markalar düşünülebilir. MSI sıvı soğutmaları bir aralar pompa kronik sıkıntılıydı düzeldi mi bilmiyorum ama geri çağırma falan yapmadılar ben olsam uzak dururdum o yüzden.

Son düzenleme:
Giriş seviye işlemciye çok ilginç fantezileri var insanların gerçekten. Ben burada 7800x3D ile Arctic 34 hava soğutma kullanıyorum. :D

GIF koyma fikri çok tatlı ama hangi modelin yazılımı bunu destekler bilmiyorum. Gidip Rampage, Gamepower gibi fason markaları önerecek değilim.

Yazılım desteği konusunda araştırmanızı kendiniz yapın çünkü bilgi sahibi değilim. Thermalright, Corsair, olmadı ASUS gibi markalar düşünülebilir. MSI sıvı soğutmaları bir aralar pompa kronik sıkıntılıydı düzeldi mi bilmiyorum ama geri çağırma falan yapmadılar ben olsam uzak dururdum o yüzden.

Hocam arkadaşa yeni sistem toplayacaktim fakat fazlasıyla yetiyor dedi zaten bir Valorant oynuyor işten güçten pek vaktide olmuyor bu sebepten yeni sistem dizmek yerine kule tipi soğutucudan sıvı soğutmaya geçiyor.

Hocam arkadaşa yeni sistem toplayacaktim fakat fazlasıyla yetiyor dedi zaten bir Valorant oynuyor işten güçten pek vaktide olmuyor bu sebepten yeni sistem dizmek yerine kule tipi soğutucudan sıvı soğutmaya geçiyor.

Fazla takılmayın amacım gücendirmek değildi, sırf estetik keyfi için bile alınabilir kişinin kendi keyfi.

Söylediğim markaların modellerine bakabilirsiniz, kasanıza sığacağından emin olun. 7500F için 240'lık bile yeterli olur boyut konusunda fazla endişe etmeyin. Yazılım konusunda maalesef bilgi sahibi değilim kusura bakmayın.

Fazla takılmayın amacım gücendirmek değildi, sırf estetik keyfi için bile alınabilir kişinin kendi keyfi.

Söylediğim markaların modellerine bakabilirsiniz, kasanıza sığacağından emin olun. 7500F için 240'lık bile yeterli olur boyut konusunda fazla endişe etmeyin. Yazılım konusunda maalesef bilgi sahibi değilim kusura bakmayın.

Gamepower'in bir soğutucusu vardida markaya hiç güvenim yok ondan dolayı MSI ASUS Corsair bunlardan birini alacağım.
Yazılım konusuna gelince bu ekranı yönetmek için Anakartda giriş falan olması gerekiyormu

Yeni konular

Geri
Yukarı