AMD Ryzen 5 7600 için sıvı soğutma önerisi

Bunu al 7600X için Phantom Spirit 120 SE kullanıyorum stoğu yok ama olsa en iyi seçenek o olur ama bu da iyi benim işlemci X olduğu için biraz fazla ısınıyor bu sana hayli hayli yeter sıvı soğutucu ya gerek yok bence Thermalright'in kule tipi soğutucuları çoğu 240mmden iyi.
Phantom spirit ile genel farkı 1 adet bakır boru eksik, bu da 1-2 derece daha aşağı performans olarak yansıyor.

Phantom spirit çok güzel bir soğutucu, önere önere stokları bitirdik. Sıra phantom spirit'te.

Phantom Spirit ile genel farkı 1 adet bakır boru eksik, bu da 1-2 derece daha aşağı performans olarak yansıyor.

Phantom Spirit çok güzel bir soğutucu, önere önere stokları bitirdik. Sıra Phantom Spirit'te.

1 bakır boru eksikliği 3 derece fark oluşturuyor diye biliyorum boşta 70 derece Online oyunlarda 85 90'u buluyor normal mi acaba zaten OCCT ile bir test yapıyorum testi başlattığım gibi 95 de kalıyor sıcaklık.

1 bakır boru eksikliği 3 derece fark oluşturuyor diye biliyorum boşta 70 derece Online oyunlarda 85 90'u buluyor normal mi acaba zaten OCCT ile bir test yapıyorum testi başlattığım gibi 95 de kalıyor sıcaklık.
95 ne patlar o bilgisayar.

O ne ya. Aynı işlemciye sahibiz,daha yeni stres testi yaptırdım 83'ü geçmedi emektar.
Termal macununuz nedir?
İncehesaptan hazır almıştım sistemi onların sürdüğü termal macun soğutucuyu alınca kendim bir termal macun alacağım.

O ne ya. Aynı işlemciye sahibiz,daha yeni stres testi yaptırdım 83'ü geçmedi emektar.
Termal macununuz nedir?
discordunuz varsa bazı fotoğraflar yollayabilirim size oyunlardaki ısı derecesini vs.

İncehesaptan hazır almıştım sistemi onların sürdüğü termal macun soğutucuyu alınca kendim bir termal macun alacağım.

discordunuz varsa bazı fotoğraflar yollayabilirim size oyunlardaki ısı derecesini vs.
Incehesap güvenlidir hocam bende oradan aldım,Kasanız kötü sanırım, Segotep iyi bir marka değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı