AMD Ryzen 5 7600 işlemcinin boşta 45 derece olması normal mi?

bar497

Centipat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 7600 işlemcim için bugün kule tipi soğutucu aldım. Soğutucu "Be Quiet! Dark Rock Pro 4". Bu soğutucuyu düzgün montajlayıp taktım. Fanları falan her şeyi çalışıyor. Fakat sistem boşta iken 45/46 dereceyi görüyor. Bu değerler normal midir? Yoksa termal macunu mu fazla sürdüm. Sıcaklığın en düşük kaç derece olması gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynarken hiç denemedim. Gta five veya dying light 2 de bir deneyeyim. Öyle bir bakıp size döneyim. Cevabınız için teşekkür ederim.

46 derece AM5 işlemci için iyi bir değer.

Ayrıca yük önemli, boştaki sıcaklığın bir önemi yok.
Cs2 de 50/55 dereceyi görüyor. Gta five'da ise 60/65 arasında değişiyor. Normal midir? Bir de işlemci sıcaklığı hangi dereceden sonra sorun olur? Yaz ayında olduğumuz düşünülürse ve bir de odam aşırı sıcak. Klima yok. Bu da etki eder mi? Kasanın camı kapalı. Açmayı düşünüyordum.

90 dereceye kadar sorun olmaz, ısılar çok iyi hiçbir sorun yok.
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. İçime dert olmuştu. Acaba termal macun mu fazla veya az yoksa yanlış mı taktım diye düşünüp durdum. Sorun olmaması sevindirici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…