burkdemr Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #11 Tahaboi dedi: Kasa olarak tek tavsiyem önü mesh bir kasa alman.Bir de bir tarafı tempered glass olsun bence. PSU konusunu da diğer arkadaşlara bırakıyorum. Belki bunları alabilirsin ama pek mein değilim:COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da GameBooster GB-L06B Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe GameBooster GB-L06B Led Fanlı ATX Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Evet senin gibi düşünüyorum ben de kasa konusunda , önerilerin için teşekkürler bakıp not edicem .
Tahaboi dedi: Kasa olarak tek tavsiyem önü mesh bir kasa alman.Bir de bir tarafı tempered glass olsun bence. PSU konusunu da diğer arkadaşlara bırakıyorum. Belki bunları alabilirsin ama pek mein değilim:COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da GameBooster GB-L06B Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe GameBooster GB-L06B Led Fanlı ATX Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Evet senin gibi düşünüyorum ben de kasa konusunda , önerilerin için teşekkürler bakıp not edicem .