AMD Ryzen 7 5800X hava soğutma önerisi

Murat_Bozkurt

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar ben şu an sistem topluyorum parça parça ve 3 parça kaldı. İşlemci, sıvı soğutma ve ekran kartı. Şu anda 21 gün yasak falan geliyor. babam da esnaf adam şimdi sıvı soğutmaya o kadar bayılmaya gerek yok, zaten 1 yıl içinde alırım. kasam Cooler Master H500 ve AMD Ryzen 7 5800X için güzel bir hava soğutma önerir misiniz?
Bütçem = 600-700

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 700'e kadar çıkıyorsa 200-250TL daha verip sağlam bir sıvı soğutma almak daha mantıklı olmaz mı?:

Hayır olmaz derseniz:

Hava soğutma olsun ve sessiz olsun derseniz:

Dark Rock 4 ile Fuma 2 çok yakın. 1 derece var yok aralarında. Tabi ki Dark Rock daha sessiz bir soğutucu. Tek fanlı olmaması da Fuma 2'yi 1 derece kadar soğuk yapmada etkili tabi.

Şunların arasında seçim yapmak zorunda olsam param yetiyorsa Freezer ll alırdım kesinlikle.

Son düzenleme:
Selamlar ben şu an sistem topluyorum parça parça ve 3 parça kaldı. İşlemci, sıvı soğutma ve ekran kartı. Şu anda 21 gün yasak falan geliyor. babam da esnaf adam şimdi sıvı soğutmaya o kadar bayılmaya gerek yok, zaten 1 yıl içinde alırım. kasam Cooler Master H500 ve AMD Ryzen 7 5800X için güzel bir hava soğutma önerir misiniz?
Bütçem = 600-700
Bence sıvı soğutma al o işlemciye hava soğutma yakışmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı