AMD Ryzen 7 7700X çok ısınıyor

Hakan_By

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Yeni topladığım sistemde Ryzen 7 7700X işlemci kullandım 240mm sıvı soğutma ile ama oyun içi render alırken bir anca 90-93 dereceleri vuruyor. Sıvı soğutma 90'da zor tutuyor. Ne yapmak lazım?

Herkese iyi günler. Yeni topladığım sistemde Ryzen 7 7700X işlemci kullandım 240mm sıvı soğutma ile ama oyun içi render alırken bir anca 90-93 dereceleri vuruyor. Sıvı soğutma 90'da zor tutuyor. Ne yapmak lazım?

Hangi soğutucuyu kullandığınız yazarsanız daha iyi yardımcı olurlar (soğutucu tam oturmamış olabilir mi)

Hangi soğutucuyu kullandığınız yazarsanız daha iyi yardımcı olurlar (soğutucu tam oturmamış olabilir mi)

Hocam sıvı soğutma montajı doğru onu kontrol ettim işlemci render ağırlıklı oyunlarda bir anca 92-93 dereceyi görüp 90 derecede zor tutuyorum normal oyunlarda 70-75 derecede Core performans Boost'u kapattım 50-55 derecelerde çalıştı ama performans %30 civarında bir azalma oldu şu anda AMD'nin eco modu açık 65W da çalışıyor oyun FPS'lerinde bir değişiklik olmadı ama 3 boyutlu çizimlerde performans düşer mi bilmiyorum (DeepCool LE520 240mm ARGB sıvı soğutma )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı