ASRock anakartlar fena değil fakat am5 platformda yanma sorunları sadece AsRock anakartlardan geldi. Çok nadir şeyler fakat Türkiyede yaşıyoruz, herhangi bir sorunda arkanızda kimse olmayabilir.Hocam peki bu ASRock'da kotu buldugunuz yani nedir?
ASRock markasi dunya listelerinde top 10'larda top10 listesinin 3-4 tanesi ASRock oluyor diye biliyorum.
Bu videodada B650 chipsette kendi fikirleri ile tier list yapmis listenin yarisi ASRock olarak gorunuyor. Şu anda da haliyle ASRock kullanıyorum BIOS veya anakartta hiçbir sorun yasamadim.
Ne gibi eksileri var onlari birkaç cumle ile anlatirsaniz sevinirim. İnsanlarin yarisindan fazlasi ASRock'u guzel bulurken sizin bu cevabiniz garibime geldi de.
The ULTIMATE AMD B650 Motherboard Tier List for 2025!
ASRock anakartlar fena değil fakat AM5 platformda yanma sorunları sadece ASRock anakartlardan geldi. Çok nadir şeyler fakat Türkiye'de yaşıyoruz, herhangi bir sorunda arkanızda kimse olmayabilir.
Eğer bütçeniz çıkıyorsa o kadar Gigabyte Aorus Elite veya Gaming X tercih etmenizi tavsiye ederim.
İşlemci yoğunluklu oyunlar için 7800X3D rakipsiz hocam.7-8bin civari bir şeyler bakiyordum hocam islemci olarak Ryzen 7800x3D yerine 9700xi overclock etme planim var 5.75-5.85GHz'lere sizce hangisini terhic etmeliyim islemci olarak. BeamNG.drive multiplayer tarzi islemci yogunluklu oyunlar oynuyorum OC 9700X daha mantik geliyor bana.
Sizce hangi islemci ilerdeki ekran kartlari icin daha iyi olur.
İşlemci yoğunluklu oyunlar için 7800x3D rakipsiz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.