AMD Ryzen 7 7800x3D işlemci için anakart ve RAM tavsiyesi

Öneriler için teşekkür ederim Asrock asıl bir marka ben hep asus msi kullandım açıkcası onu bilmedim bilgim yetersiz bu konuda

Öneriler için teşekkür ederim ASRock asıl bir marka ben hep ASUS MSI kullandım açıkçası onu bilmedim bilgim yetersiz bu konuda.

2007 yılında kurulmuş 17 seneyi aşkın bu sektördeler. Şu an pegatrona aitler. Pegatron'da zamanında ASUS'un bir parçasıydı. Çeşitli bilgisayar parçaları üretiyorlar. Pegatron masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, anakart ve akıllı telefon gibi ürünler üretiyorlar. 10 sene önce de ASRock anakart üretiyordu teknik bilgileri var yani. Üstelik ASRock'un giriş modeli değil bu kaliteli. İşlemcinin oyunda çekeceği 50-60watt. Kaliteli A620 anakart bile rahat besler.

Anladım benim amacım aslında youtubede gameplay videoları çekmek şuan ekranım 2 k ama ilk frsatta 4 k monitörde almaay çalışıcam. Baktım 7800x3d fazlasıyla övüyorlar oyun konusunda bende dedim artık sistemi ddr5 yapma zamanı geldi o yüzden szilere danışmak istedim ben diyordum şuanki kullandığım asus tuf 3080 ekran kartını asus rog 3090 24 gb ya yükseltsem rahatlarım diye düşünüyordum sanırım işin aslı çok başkaymış

3080'den 3090'a geçmek demek boşa para demek olur. 4070 Super şu an 3090 performansı veriyor. Ve bunu yaklaşık 130 watt daha az tüketerek yapıyor. İşin içinde DLSS 3 yani Frame Gen yokken böyle. 4K için en az 4070 Super lazım. 3090 Frame Gen desteklemediği için zorlanır. FPS'yi 2X yapıyor. Attığım videoya bakın 4070 Super 3090 Ti'yi geçiyor. Frame Gen farkı. Güç tüketim farkına bakın birde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
biraz araştırdımda 4070 süper yerine 4070 ti alsam daha mantıklımı olur acaba videolardan izledimde fps si 10 15 daha fazla gibi süperden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…