miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.594 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #11 Meehssi dedi: Geleceği dönük bir sistem yapmak istiyorum ben ondan güncel bir işlemci koymak daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyundan oyuna değişiyor ama Cyberpunk'ta 12 derece fark var.
Meehssi dedi: Geleceği dönük bir sistem yapmak istiyorum ben ondan güncel bir işlemci koymak daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyundan oyuna değişiyor ama Cyberpunk'ta 12 derece fark var.
M Meehssi Zeptopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #12 miçobaba dedi: Hayır 9700X daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani daha fazla ısınıyor?
miçobaba dedi: Hayır 9700X daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani daha fazla ısınıyor?
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.594 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #13 Meehssi dedi: Nasıl yani daha fazla ısınıyor? Genişletmek için tıkla... Basbayağı 9700X 7800x3Dye göre daha fazla ısınıyor.
Meehssi dedi: Nasıl yani daha fazla ısınıyor? Genişletmek için tıkla... Basbayağı 9700X 7800x3Dye göre daha fazla ısınıyor.
M Meehssi Zeptopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #14 ahmetnisanci dedi: Aralarında sadece 1 yıl var. Oyun odaklı bir işlemci arıyorsan 3D V-Cache çok önemli. Günümüzde çok fazla fps farkı olmasa bile yeni çıkacak oyunlarda çok önemli bir rol üstlenebilir. Teknolojiye bakman daha mantıklı derim ben. Genişletmek için tıkla... yayın açmayı da düşünüyorum 2k da Sadece oyun için toplamıyorum ben miçobaba dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et oyundan oyuna değişiyor ama Cyberpunk'ta 12 derece fark var. Genişletmek için tıkla... cidden öyleymiş ama diğer testlerde öyle dereceleri göstermiyor
ahmetnisanci dedi: Aralarında sadece 1 yıl var. Oyun odaklı bir işlemci arıyorsan 3D V-Cache çok önemli. Günümüzde çok fazla fps farkı olmasa bile yeni çıkacak oyunlarda çok önemli bir rol üstlenebilir. Teknolojiye bakman daha mantıklı derim ben. Genişletmek için tıkla... yayın açmayı da düşünüyorum 2k da Sadece oyun için toplamıyorum ben miçobaba dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et oyundan oyuna değişiyor ama Cyberpunk'ta 12 derece fark var. Genişletmek için tıkla... cidden öyleymiş ama diğer testlerde öyle dereceleri göstermiyor
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.594 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #15 Meehssi dedi: Yayın açmayı da düşünüyorum 2K da sadece oyun için toplamıyorum ben. Cidden öyleymiş ama diğer testlerde öyle dereceleri göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi testler hocam, atabilir misiniz?
Meehssi dedi: Yayın açmayı da düşünüyorum 2K da sadece oyun için toplamıyorum ben. Cidden öyleymiş ama diğer testlerde öyle dereceleri göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi testler hocam, atabilir misiniz?
A ahmetnisanci Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 29 2 Haziran 2025 #16 Meehssi dedi: yayın açmayı da düşünüyorum 2k da Sadece oyun için toplamıyorum ben Genişletmek için tıkla... Hem yayın hem oyun deneyimim oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ki ekran kartın da gayet yeterli hiçbir sorun çıkmaz.
Meehssi dedi: yayın açmayı da düşünüyorum 2k da Sadece oyun için toplamıyorum ben Genişletmek için tıkla... Hem yayın hem oyun deneyimim oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ki ekran kartın da gayet yeterli hiçbir sorun çıkmaz.
M Meehssi Zeptopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #17 miçobaba dedi: Hangi testler hocam, atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
miçobaba dedi: Hangi testler hocam, atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E eonblueapocalypse Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #18 miçobaba dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyundan oyuna değişiyor ama Cyberpunk'ta 12 derece fark var. Genişletmek için tıkla... Bu kanalın testlerini ciddiye almayın, testlerin çoğu hatalı. Doğru soğutma ve donanımlarla 12 derece fark imkansız.
miçobaba dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyundan oyuna değişiyor ama Cyberpunk'ta 12 derece fark var. Genişletmek için tıkla... Bu kanalın testlerini ciddiye almayın, testlerin çoğu hatalı. Doğru soğutma ve donanımlarla 12 derece fark imkansız.
S sandalyede oturan Zeptopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #19 ahmetnisanci dedi: 360 mm kullanırsan bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. OCCT de extreme modda cpu yu zorluyorum yine de 72 dereceyi geçmiyor. Soğutucun önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam rica etsem sistemini yazar mısın? Bende 9070xt ve 7800x3d var şuan kasa ve sıvı soğutma bakıyorum
ahmetnisanci dedi: 360 mm kullanırsan bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. OCCT de extreme modda cpu yu zorluyorum yine de 72 dereceyi geçmiyor. Soğutucun önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam rica etsem sistemini yazar mısın? Bende 9070xt ve 7800x3d var şuan kasa ve sıvı soğutma bakıyorum
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.436 Çözümler 12 1 Ağustos 2025 #20 Markpc kanalini takip etmeyin ettirmeyin.