35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #2 Muhtemelen. AMD bunu da düşünmüştür.
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.071 Makaleler 2 Çözümler 26 4 Nisan 2017 #3 Evet bakır soğutucunun altında sürülü olan termal macunla beraber geliyor.
Adolf Reyiz Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2017 #4 Neurevt dedi: Evet bakır soğutucunun altında sürülü olan termal macunla beraber geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 1600 aldım termal macun çıkmadı kendim dışardan mı alacağım yoksa gerek yok mu
Neurevt dedi: Evet bakır soğutucunun altında sürülü olan termal macunla beraber geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 1600 aldım termal macun çıkmadı kendim dışardan mı alacağım yoksa gerek yok mu
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.071 Makaleler 2 Çözümler 26 25 Nisan 2017 #5 Adolf Reyiz dedi: Hocam 1600 aldım termal macun çıkmadı kendim dışardan mı alacağım yoksa gerek yok mu Genişletmek için tıkla... Termal macun sürülmeden işlemci fanı takılmaz. Termal macunun yoksa dışardan alman gerekiyor.
Adolf Reyiz dedi: Hocam 1600 aldım termal macun çıkmadı kendim dışardan mı alacağım yoksa gerek yok mu Genişletmek için tıkla... Termal macun sürülmeden işlemci fanı takılmaz. Termal macunun yoksa dışardan alman gerekiyor.
Adolf Reyiz Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2017 #6 Neurevt dedi: Termal macun sürülmeden işlemci fanı takılmaz. Termal macunun yoksa dışardan alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sürülü geliyor diyenler var
Neurevt dedi: Termal macun sürülmeden işlemci fanı takılmaz. Termal macunun yoksa dışardan alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sürülü geliyor diyenler var
üyeliğimi silin Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.071 26 Nisan 2017 #7 Soğutucuların üzerinde termal macun var lakin sürülmekten daha çok yapıştırılmışa benziyorlar.
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.071 Makaleler 2 Çözümler 26 26 Nisan 2017 #8 Adolf Reyiz dedi: Sürülü geliyor diyenler var Genişletmek için tıkla... 1800x de kesin sürülü geliyor.
Adolf Reyiz dedi: Sürülü geliyor diyenler var Genişletmek için tıkla... 1800x de kesin sürülü geliyor.
onderbakirtas Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 373 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Talebe 26 Nisan 2017 #9 Evet. Benimki öyle geldi en azından.
Adolf Reyiz Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2017 #10 üyeliğimi silin dedi: Soğutucuların üzerinde termal macun var lakin sürülmekten daha çok yapıştırılmışa benziyorlar. Genişletmek için tıkla... Stock Fan'ın altına baktım sürülmüş dokundum dokunduğum kısımda iz kaldı parmak izi acaba kendimin alıp tekrardan sürmeme gerek var mı
üyeliğimi silin dedi: Soğutucuların üzerinde termal macun var lakin sürülmekten daha çok yapıştırılmışa benziyorlar. Genişletmek için tıkla... Stock Fan'ın altına baktım sürülmüş dokundum dokunduğum kısımda iz kaldı parmak izi acaba kendimin alıp tekrardan sürmeme gerek var mı