AMD savaşı kaybediyor mu?

AMD driverları ha düzeltti ha düzeltecek, kazanacak uçacak kaçacak vuracak, bir düzelmedi gitti. Neyse rekabet olsunda yüzümüz gülsün.
AMD sürücüleri navi için bile gayet iyi birileri hazır sistemlerde perte çekilmiş en ucuz parçaların bir araya getirilip toplanmasının ve yaşattığı sıkıntıların acısını sürücülere yüklüyor gibi ve bozuk kartların bozuk olduğunu kabul etmeyen satıcıların kaçışı lamer muhabbeti kısaca bu sürücü bozuk muhabbeti şu saaten sonra özellikle. Sana dandik anakart RAM PSU sattım veya bilgisayardan anlamıyorum diyememenin dayanağı olmuş.

Yok öyle bir dünya, gidip hususi en güzel model olan Nitro modelini aldım, sorun sürücüleriydi, kart gayet serin ve sorunsuzdu fiziksel olarak. Sürücüleri bir düzeltse kendine gelecek diye bir durumda olamaz artık o kadar zaman geçti hala sürücü konuları açılmakta forumda. 🙂
 
Son düzenleme:
@Silinen üye performansları eşit diyebiliriz. Ama 2080Tİ 3080'den pahalı. Kendi dediğinle çelişiyorsun. Fiyatlar:
 
@Silinen üye Seninle daha fazla uğraşmayacağım.
''40 alimi 1 delille yendim 1 cahili 40 delille yenemedim.'' Bu söz boşuna yok, boşuna da söylenmemiş. İnatla kanıtlı bir şeyi gelip yok 500 Dolar değil yok 2080 Ti'dan iyi değil diyerek kendinizi avutursunuz.
Çifte hesap kullanımı + uygunsuz üslubunuzdan ötürü 1 yıl uyarı istedim, ek olarak IP banı da atılırsa bir daha buralarda görmeyiz. Siz yeni troller yüzünden midem bulanıyor, zaten az çok herkes neyin ne olduğunu öğrendi. Boşuna kendini küçük düşürme derim :)
 
@Silinen üye performansları eşit diyebiliriz. Ama 2080 Ti 3080'den pahalı. Kendi dediğinle çelişiyorsun. Fiyatlar:

3080 ile ne alakası var konunun? 3070'den bahsediyorum. İlk açıklandığında 2080 Ti'dan daha hızlıydı güya, yüzde 15-20'ler havada uçuşuyordu, bir de 500 dolar :)Olmaz diyenleride bu sivri zekalar linç ediyordu. Şimdide dedigini inkar ediyor. Ben bu acınası durumdan bahsediyorum. F_P olarak çok iyi tabii lafımız yok.
 
2080TI'dan %15-20 daha hızlı denilen kart RTX 3080 değil miydi? Muhabbete hakim değilim ama karşıt görüşü çürüteceğim diye en uçuk söylentiyi baz alarak kolaycılığa kaçmayalım. Ayrıca 3070'in 2080TI'dan %15 hızlı olduğunu bu başlık altında kim söyledi? Birbirimizin yazdıklarını çarpıtmadan okuyalım ve insanları belirli bir görüş kalıbına hapsedip siz böylesiniz diye yargılamayalım. Biz kim? Siz kim? Sosyolojik grubu mu var bu işlerin? Eksik ya da yanlış gördüğümüz konuları objektif veriyle düzeltelim ya da ekleme yapalım. Bazen de kavramlara farklı anlamlar yükleriz. İlk önce bu konuda anlaşalım. Hukukçuların dediği gibi çözüm için ilk önce usülde anlaşalım.
Her olay ya da olguyu tek prensiple açıklayamayız. Bütünün bir kısmındaki veriyi tutup da genelleyemeyiz.
İlkokuldan beri derslerde gördüğümüz bir sorunun bilimsel çözüm basamaklarından da bolca faydalanmalıyız. Spor yazarları ya da siyasetçiler gibi kapak yapan laflarla bir yere varamayız.
 

Geri
Yukarı