Burhanglrsoy Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 738 Çözümler 8 7 Mayıs 2020 #1 Intel ve NVIDIA GTX tabanlı bir laptop kullanıyordum ve doygunluğu ayarlayabiliyordum. Şu an AMD tabanlı bir masaüstüne geçiş yaptım ve doygunluğu Radeon ayarlarında bulamadım, yardımcı olur musunuz? Monitör: MSI Optix MAG271CP Ekran kartı: AMD RX 5600 XT İşlemci: AMD R5 1600 AF Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2020
Intel ve NVIDIA GTX tabanlı bir laptop kullanıyordum ve doygunluğu ayarlayabiliyordum. Şu an AMD tabanlı bir masaüstüne geçiş yaptım ve doygunluğu Radeon ayarlarında bulamadım, yardımcı olur musunuz? Monitör: MSI Optix MAG271CP Ekran kartı: AMD RX 5600 XT İşlemci: AMD R5 1600 AF
atre1d3s Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #2 Radeon ayarlarından ayarlar kısmına girip ekran bölümünde sağ tarafta özel renk kısmı bulunuyor oradan dilediğiniz ayarları yapabilirsiniz.
Radeon ayarlarından ayarlar kısmına girip ekran bölümünde sağ tarafta özel renk kısmı bulunuyor oradan dilediğiniz ayarları yapabilirsiniz.