Sistemi APU olarak kullanıyorum. Ilk defa bu problemle karsilasiyorum. Bilgisayarimi yeni topladim. 1 ay falan olmustur. Olaydan sonra OCCT ile islemci, RAM ve PSU"yu 1 dakikalik test yaptığımda sorun gozukmedi. Islemci 1 dakikalik testte 80 dereceyi gordu bu yuzden durdurdum. AMD uygulamasina girdigimde ise beklenmedik sistem arizasi nedeniyle varsayilan performans optimizasyon ayarlari geri yuklendi yaziyordu.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Bu olaydan sonra 1 gun boyunca kullandim herhangi bir sorun olmadi. Ekran karti surucusunu ddu ile kaldirmak veya programlardan uninstall yapmak arasinda ne fark var? Ayarlardaki depolama, temizleyici kismindan eski setup dosyalarini temizleyebiliyoruz ayni sey degil mi? Ekran karti surucusunu kaldirsam, ardindan disk temizleme yapsam ayni sey sayilmaz mi?
Bu olaydan sonra 1 gun boyunca kullandim herhangi bir sorun olmadi. Ekran karti surucusunu DDU ile kaldirmak veya programlardan uninstall yapmak arasinda ne fark var? Ayarlardaki depolama, temizleyici kismindan eski setup dosyalarini temizleyebiliyoruz ayni şey degil mi? Ekran karti surucusunu kaldirsam, ardindan disk temizleme yapsam ayni şey sayilmaz mi?