AMD Sistemde sürücü zaman aşımı hatası

puzzlemuzzle

Femtopat
Daha fazla  
Sistemi APU olarak kullanıyorum. Ilk defa bu problemle karsilasiyorum. Bilgisayarimi yeni topladim. 1 ay falan olmustur. Olaydan sonra OCCT ile islemci, RAM ve PSU"yu 1 dakikalik test yaptığımda sorun gozukmedi. Islemci 1 dakikalik testte 80 dereceyi gordu bu yuzden durdurdum. AMD uygulamasina girdigimde ise beklenmedik sistem arizasi nedeniyle varsayilan performans optimizasyon ayarlari geri yuklendi yaziyordu.

PC bilesenleri:

ISLEMCI - Ryzen 5 5600G
ANAKART - Assrock B550M-HDV
RAM - XPG Spectrix D35G 2x8GB RAM. 3200MHz
SSD - XPG Spectrix S40G 512 GB SSD
PSU - Aerocool VX Plus 500W

Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Bu olaydan sonra 1 gun boyunca kullandim herhangi bir sorun olmadi. Ekran karti surucusunu ddu ile kaldirmak veya programlardan uninstall yapmak arasinda ne fark var? Ayarlardaki depolama, temizleyici kismindan eski setup dosyalarini temizleyebiliyoruz ayni sey degil mi? Ekran karti surucusunu kaldirsam, ardindan disk temizleme yapsam ayni sey sayilmaz mi?

Bu olaydan sonra 1 gun boyunca kullandim herhangi bir sorun olmadi. Ekran karti surucusunu DDU ile kaldirmak veya programlardan uninstall yapmak arasinda ne fark var? Ayarlardaki depolama, temizleyici kismindan eski setup dosyalarini temizleyebiliyoruz ayni şey degil mi? Ekran karti surucusunu kaldirsam, ardindan disk temizleme yapsam ayni şey sayilmaz mi?

Aynı şey değil. Bu program (DDU) ardında iz bırakmadan komple temizlik yapması ile ünlüdür ve yazdıklarınızdan daha pratiktir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı