AMD sistemin sağlıklı çalışması için neler yapılmalı?

• Konuyu başlatan whitewolf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 4.626
Ha pardon, ben sıfırdan topladınız sandım, kusura bakmayın.

Bu durumda format atmanız iyi olur çünkü eski anakartın chipset sürücüleri VS. kurulu olacak. Gene de siz bilirsiniz, zorunda değilsiniz yani.

Ha pardon, ben sıfırdan topladınız sandım, kusura bakmayın.

Bu durumda format atmanız iyi olur çünkü eski anakartın chipset sürücüleri VS. kurulu olacak. Gene de siz bilirsiniz, zorunda değilsiniz yani.
Rica ederim belki de ben doğru soramadım. Format atacağım ama acil yapılmasına gerek yok anladığım kadarıyla, biraz oyunlarda performansına bakayım diyorum.

Birşey yapmanın anlamı yok win 10 kur driver indir bu kadar.
Hâla Win10 kur diyenler var. Arkadaşımız zaten kurulu bir sistemin anakartını ve işlemcisini değiştirmiş. Konuyu okumadan cevap yazıp boş yapmayalım.

Chipsetleri ve teknolojileri tamamen farklı olduğundan temiz kurulum ve yeni sürücüler gerekli. Eski sistemde çalışmaya devam etmeyin.

Hâla Win10 kur diyenler var. Arkadaşımız zaten kurulu bir sistemin anakartını ve işlemcisini değiştirmiş. Konuyu okumadan cevap yazıp boş yapmayalım.

Chipsetleri ve teknolojileri tamamen farklı olduğundan temiz kurulum ve yeni sürücüler gerekli. Eski sistemde çalışmaya devam etmeyin.
Win 10 kur demişim onu kurmuşsa driver kalıyor onlarıda resmi siteden indirir bu kadar alakasız konuşmanın anlamı nedir?
Sorusuna da cevap vermiş oluyorum son cümleyle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı