Onur Polat
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar AMD'nin softwaresini güncellediğim günden sonra sorunlar yaşamaya başladım. Öncelikle ilk sorunum kulaklık olayında. SteelSeries kulaklık kullanıyorum. Normalde ses aygıtından SteelSeries'i seçmem gerek mantıken o kulaklığı taktığımdan. Fakat hoparlörü seçmem gerekiyor kulaklığın çalışması için. Yani aygıt seçim kısmında kulaklığım takılı olmasına rağmen hoparlör seçmem gerekiyor. Hoparlör kullanmasam bile kulaklığı kullanabilmem için. Bu sorun software i güncelledikten sonra oluyor. Ve hoparlörü seçtim mesela. Sonra bilgisayarı kapatıyorum yarın tekrar açıyorum pat yine en baştan ses aygıt ayarlarına girip oradan SteelSeries olarak seçili olan ses çıkış aygıtını hoparlör olarak değiştirmem gerekiyor sesi kulaklıktan alabilmek için. Bu AMD Software'i güncelledikten sonra oldu. Ayrıca bu Apex denen oyun. Ya sürekli oyundan atıyor. AMD Software ile mi alakalı bilmiyorum onu ama. Apex oyununda da atıp atıp duruyor. Oyuna başlamak istedim. Bir trainging gireyim dedim silahları deniyorum attı oyundan. Dedim neyse tekrar gireyim girdim yine bir süre oynadıktan sonra yine attı. Ayrıca oyunda arada sırada FPS droplarda girip girip duruyor sebebini bilen var mı?