Çözüldü AMD Software silinmesi problem çıkartır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

megatron1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bilgisayarımda AMD işlemci ve ekran kartı kullanıyorum ve yanlışlıkla AMD Software uygulamasını komple sildim. Daha sonra bir oyuna girdim ve sürücülerimin güncel olmadığını yazan bir uyarıyla karşılaştım. Daha sonradan AMD Software'ı geri yükledim. Doğru yaptım mı bilmiyorum. Sıkıntı çıkar mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer tekrar yükledikten sonra aynı hatayı almıyorsanız bir problem yok demektir. Driver sildiğiniz için hata almanız normal. Tekrar yüklemeniz sorunu zaten çözmüştür.
Eğer tekrar yükledikten sonra aynı hatayı almıyorsanız bir problem yok demektir. Driver sildiğiniz için hata almanız normal. Tekrar yüklemeniz sorunu zaten çözmüştür.

Teşekkürler. Bilgisayarın performansı eski haline döndü ve uyarı almıyorum. Ben zaten GPU'nun sürücülerini kendimin sonradan tekrar yükleyip yüklemeyeceğimi merak etmiştim. Cevabınız için tekrar teşekkürler.

Herhangi bir sorun olmaz ki bizler düzenli olarak DDU ile yazılımı komple silip temiz kurulum yapıyoruz. Yazılım olmadan kullanırsan da dediğin gibi performans kaybı yaşayacaksındır.

Yüklemesen de çalışıyor sıkıntısız. Sürücü Windows otomatik yüklüyor zaten. Bende yüklü değil AMD yazılımı. Sıkıntı yok.
Öyle yapacaksan eski görüntü sürücünü kullanacağına sürücüyü indir orda minimal, full ve sadece görüntü sürücünü seçme seçeneği çıkarıyor sana.

Yeni konular

Geri
Yukarı