Çözüldü AMD stok soğutucu nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

habbocosds2

Centipat
Arkadaşlar bu nasıl girecek vidayı çeviriyorum girmiyor kart kurt ses çıkıyor sadece neyi yanlış yapıyorum?

Dosya Ekleri

• IMG_20231012_203132_N.jpg
    IMG_20231012_203132_N.jpg
    304 KB · Görüntüleme: 83
Çözüm
Arka plakasının arkada olduğundan emin olun. Ondan sonra, vidaları çapraz olacak şekilde biraz bastırarak çevirin. Aşırı sıkmayın ama bol da kalmasın.
Arka plakasının arkada olduğundan emin olun. Ondan sonra, vidaları çapraz olacak şekilde biraz bastırarak çevirin. Aşırı sıkmayın ama bol da kalmasın.

Çözüm
Arkadaşlar bu nasıl girecek vidayı çeviriyorum girmiyor kart kurt ses çıkıyor sadece neyi yanlış yapıyorum?
Arkadaşlar altta plaka varmış onu tutturdum vidaları denk etirdim ama şimdi bastırmam mı gerek yoksa sıkmam mı?

Hocam sağolun plaka varmış evet, peki plakaya vidaları oturtup mu sıkayım yani bastırıp yani çıkt sesi falan çıkar mı yoksa o kendi sıkar mı

@habbocosds2 Yerine oturduğunu hissettiriyor zaten oturduğu zaman. Dediğim gibi, çapraz olacak şekilde biraz bastırarak çevirin.

Sırayla vidayı 2 tur döndürüp çaprazındaki vidaya geçin ve onu da 2 tur döndürün daha sonra altındakine veya üstündekine geçin 4. vidayı da sıktıktan sonra rahatsınız.

@habbocosds2 Yerine oturduğunu hissettiriyor zaten oturduğu zaman. Dediğim gibi, çapraz olacak şekilde biraz bastırarak çevirin.
Sağolun arkadaşlar, plaka arkada düşmüş onu taktım. Sonra vidalar zaten sabit onları onlara denk getirip çok hafif vidalara bastırıp önce birini sonra çaprazını şeklinde vidalıyorsunuz oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı