Çözüldü AMD ürün doğrulama aracı "pvt dosyasını indirin" problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusuf cemill

Centipat
RX 570 ve bazı RX serisi kart alanlar için oyun hediyesi var. Oyun hediyesini alabilmek içinde kartın doğru olup olmadığını anlayabilmek için ürün doğrulama aracını indirmemiz gerekiyor ben de öyle yaptım ama ne yaparsam yapayım uygulama bu hatayı veriyor. Defalarca kez tekrar indirdim ama olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik yazılımları ve adblock gibi bir şey kullanıyorsanız kapatın. GPU sürücünüzün güncel olduğuna emin olun. Giriş yaptığınız siteden otomatik çıkış yapılmadığını kontrol edin. Mozilla gibi farklı tarayıcılarda deneyin.

Abi denedim olmuyor. İngilizce de aradım yaşayanlar var ama genelde başka bir tarayıcıdan deneyince olmuş bende olmadı.

Geçen ay RX 570 almıştım, kampanya bitti demişlerdi. Bununla alakalı olabilir mi?

Tam olarak ne zaman aldın? Ben 21 Temmuz'da aldım. Kampanya 1 Temmuz 2019'dan 20 Mart 2020'ye kadar.

Aynı sorunu ben de yaşadım, Microsoft Edge'den yükleyince benim sorunum çözüldü.

Aynı sorunu ben de yaşadım, Microsoft Edge'den yükleyince benim sorunum çözüldü.

Onu da denedim olmadı.

Olmuyorsa AMD ile görüşeceksin.

Abi AMD'ye nereden ticket atacağım?

Sorun çözüldü CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr -rearm yazdım ve yeniden başlattım. Konuyu çözüldü olarak nasıl değiştiriyoruz?

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…