Rehber AMD WattMan Hatası, Sistem Yeniden Başlatma, Sürücü Zaman Aşımı ve Siyah Ekran Sorunu

Biraz geç olsa da küçük bir ekleme.

Son sürüm yerine stabil olarak bilinen bazı sürücüleri kurmak da sorunu çözebiliyor.

Şahsen son sürümde bu sorunu yaşıyordum 23.9.1 kurduğumdan beri herhangi bir hata almadım.

Uyguladım umarım ise yarar

Hocam peki UV yaptığım için olmuşmudur?

Yeni pc aldığımdan beri bu sorunla karşılaşıyordum. Neredeyse her oyunda çöküntü yaşanıyordu. İşe yaradı gerçekten harika bir rehber olmuş.

Yeni PC aldığımdan beri bu sorunla karşılaşıyordum. Neredeyse her oyunda çöküntü yaşanıyordu. İşe yaradı gerçekten harika bir rehber olmuş.

Rica ederim.

Merhaba ilk adımdaki testi yaparken fmsisscan.exe
Hatası alıyorum.bunun sebebi ne olabilir.
R9 7900x 7800xt 16 gb ram psu 750w

Merhaba ilk adımdaki testi yaparken fmsisscan.exe
Hatası alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir?
R9 7900X 7800XT 16 GB RAM PSU 750W

Hangi testte böyle bir sorun yaşıyorsun?

FurMark, TimeSpy mı, Memtest86, OCCT?

Hangi testte böyle bir sorun yaşıyorsun?

FurMark, TimeSpy mı, Memtest86, OCCT?
Timespy da alıyordum.
Ekran kartı üzerinde slient ve bios tuşu var.biosa getirince düzeldi.
Pcdeki donma ve kasmalar minimal sürücü yükleyince ve bu ayarları yapınca düzeldi.
Teşekkür ederim.

Timespy da alıyordum.
Ekran kartı üzerinde slient ve BIOS tuşu var. BIOS'a getirince düzeldi.
Pcdeki donma ve kasmalar minimal sürücü yükleyince ve bu ayarları yapınca düzeldi.
Teşekkür ederim.

Rica ederim

@lazye

Rehberdeki her şeyi denedim ama yine aynı sorun. PSU sipariş ettim geldiğinde takıp tekrar sonucu buraya yazacağım

Yeni PSU geldi taktım sorun çözüldü. Problem PSU'nun sistem gücüne yetmemesindenmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…